@Burcuu
He pardon. O tasarımdaki jantlar zaten kadrodan pahalı sadece öylesine koydum onları oraya çok mühim değil onlar, zamanın ne göstereceği belli olmaz.
Selemi daha sportif bir seleyle değiştirmiş bulunmaktayım !!
@nurhakemresen
Fixie gibi pedalı geri çevirdiğinizde fren yapsın istiyorsanız ve göbek değişimiyle uğraşmak istemiyorsanız rublenin işaretlenmiş kısımlarına kaynak yapın.Şunuda söylemeliyim pedaldan ayağınızı çekseniz bile bisiklet hareket ettiği sürece pedal dönecektir bunuda göz önünde bulundurun.
@Fırat Ç.
Lockring olmadan olmaz o proje.
Ters istikamette yapılan yüksek torklu skidlerde dişlinin vidalardan sıyrılarak çıkma ihtimali var. Biz denedik verim alamadık.
Lockring'li ya da altı vidalı sistem dışında diğerlerinde can güvenliği tehlikeye girer.
@Fırat Ç.@seffahcabbar ikinize de teşekkür ederim ancak lockringli flip flop göbeğimi sipariş ettim. Pazartesi ya da salı günü elimde olacak muhtemelen
@yosparit
Aslında evet hazırda maşam da vardı ancak kadroya uymadı :/ maşa araştırıyorum şu sıralar düz bir maşa lazım çünkü bu maşa iki tekerleğin arasındaki mesafeyi çok uzaklaştırıyor.
Çalışmamızda finale geldik şu anda kullanılabilir durumda gayet güzel olduğunu düşündüğüm bir fixie çıktı ortaya. Gecenin köründe bir fotoğraf atayım yarın gün ışığında yeni fotolar gelecek
Arja jant kromdur çok parlamış
Çok yakında olmasa da maşayı da değiştirmeyi ve tekerlekleri birbirine yakınlaştırmayı planlıyorum.
Sn. @nurhakemresen cok merak ettim bu bisikleti ve bir turlu gorunmuyor gorseller. Bende mi sorun yoksa internette mi bilemiyorum. Lutfen forum veritabanina bir gorselini yuklermisiniz Su siralar aklimda olan birsey de bu sekil bisikletler. Hemde gayet ucuza bulabildim biraz arastirinca. Uzun bir yol yapmayi dusundugum ve vevitesle falan ugrasmak istemedigim icin ariyorum bu sekilde bir seyler. Ne kadar az parca o kadar az sorun diye dusunuyorum
Duzenleme: Bir de surekli pedal cevirmek zorunda olmaniz donuslerde sizi engellemiyor mu acaba. Ozellikle bisikleti yatirmmak zorunda kalkdiginizda.
@CmlCLK
Hocam bir kaç gün alışma süreniz var sadece sonrasında normal bisiklette bile sürekli pedal çevirirken buluyorsunuz kendinizi fotoğrafşar için de bilgisayardan mı bakıyorsunuz acaba sanırım telefondan telefona fark oluyor çünkü.
@Berat01
Teşekkür ederim ben de çok beğeniyorum rengi çok hoş bence.
Sayin @nurhakemresen, gercekten guzel olmus. Elinize saglik Icinize sindiyse ne guzel. Sahsen B'Twin RR540 kullaniyorum. Normal orta karar bir bisiklet ve onda bile neredeyse surekli pedal ceviriyorum ben. Dedigim nokta donusler ve bisikleti yatirmaniz gereken durumlar. Boyle zamanlar da sorun yasatmiyor mu acaba? Hem yatip hem pedal basarken cocuklugumda olumden dondum de
Duzenleme: Ve bilgisayardan bakiyorum genelde. Unutmusum cevaplamayi
@CmlCLK
Açıkçası hiç sorun yaşamadım şu ana kadar. Çocuk bisikletlerinde pedallar yere daha yakın olduğundandır belki. Bende de carraro big 727 vardı ancak tek vites bile şehir içinde mtbden iyiymiş onu anladım. Çok ucuza işime yarayacak güzel bir bisiklet yaptığımı düşünüyorum
Maşaya ben de talip olmak isterdim ama benden önce davranmışlar Maşallah bisiklet şahane. Ben bugün ilk kez denedim fixed gear. Cidden bambaşka bir his bambaşka bir keyif!!