Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

fixied

Scudo
emeğinize sağlık şaheser çıkmış ortaya bol pedallar...

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
jant, göbekler ve aynakol hangi model/marka? Oran kaç?
maşa 1 1/8" mi?
kaplama ve stickerler(yanılıyosam özür dilerim) çok hoş olmuş. Rüzgardan daha hızlısınız büyük ihtimal =) :in:

• Beğen
@mehmet yıldırım
kendim yaptım ewet kadro da da oynamalar yaptım arka bacakta çekiçlemeler falan oldu :)
@Mansur KHASSANOV
1" maşa :)

hakim açıkçası epey uğraşmışsın fakat olmamış neden dersen can daha önemli diyorum kaynak yapılan yer pek iyi gözükmüyor sen bide çekiçle vs ile aerodinamiklik veya esnetiklik katayım diye düşünmüşsün ama tehilkeli iş yapmışsın örnek vermek gerekirse evin tozunu kirini halının altına süpürmek gibi olmuş :) daha iyi şeyler bekliyorum senden ayrıca biraz single olmuş fixed değilde :in:

@berkan1994

orası önceden kaynaklanmıştı ben kesme işllemi yapmadım oraları kapattım macunla :) arka maşa çok açıktı bende daralttım :D

Emeğin karşılığı herzaman başkadır.

elinize sağlık hocam müthiş bir alet olmuş.

keyifli sürüşler...

• Beğen
Başlıkta dahil çok net geçmişsiniz. Sıfır yazı ve Fixied başlık :D Bir iki bişey anlatsaydınız. O kaplama olayı, boyama falan. Faydalansaydık üstad :in:

• Beğen
üstad hızlı 5 gün bitirmiş. .. aylar suren calismalar bir sure sonra takip edenler için sıkıcı oluyor ama hakim abi olayi bir fixed kadar hızlı ve sade bitirmiş :)

• Beğen
yorumlar sizde ya :)
fixied bisikletler bölümünde konuyu açtım ama pek destek gelmedi her ayrıntıyı anlatacaktım biraz soğudum o yüzden.
tabi açıklama yaparım destek de olurum.
kaplama olayı dah rahat oldu iyi bir boya yapmak biraz zahmetli oluyor.
kendim için uzun süredir fixied arıyordum kısmet bunaymış :) her parçasını özenerek topladım tabi

güzel ama çekiçle kadro dayanıklıgı (zedeleme) kötü sonuçlara yok açmaz umarım görüntüsü çok güzel muazzam

Geri