Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fiyat-performans aydınlatma önerileri

Scudo
IMG_20180909_000708.jpg IMG_20180909_000435.jpg dün karanlıkta eve dönerken camda yansımama baktım. İki tane canavar gibi ışığım olmasına rağmen yandan hiç belli olmuyorum.
Hemen bir zihni sinir projesi yaptım ve ışığımın üzerine seffaf ve puslu bir plastik kapak yapıştırdım. Kapak bayağı ince ve yüksek. Dolayısıyla yandan görünürlük muhteşem oldu. Hazırda varken kaska da reflektör yapıştırdım.
İnşallah artık daha güvenli bir yolculuk beni bekliyor. IMG_20180909_000825.jpg

Konuyu hortlatmış olayım. Ön ve arka için ortalama 90-100 TL civarında trafikte görünürlüğü sağlayacak şekilde pilli ya da şarjlı fark etmez lamba tavsiyesi bekliyorum

@1800210022
(link)
Arka aydinlatma için linkteki ürünü aldim, kesinlikle çok iyi ve fiyati da cok uygun. YouTube de videolari da mevcut, öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Turisti
@amasseia
Teşekkür ederim. Bir de ön kısım için uygun bir ürün hallettik mi tamamdır

(link)

Yakın zamanda bu üründen 2 adet aldım. Mağazasında bisikletim ile ilgili yükseltme çalışmaları yaparken dükkan çalışanının bisikletin de takılıydı. Dükkan sahibi bunu kullanıyor ise vardır bir bildiği deyip hem kendimin hem de eşimin bisikletine aldım. Sırf denemek için özellikle akşama kadar bisiklet sürdük. Ürün tahminimden fazla iyi çıktı. Halk içinde sürerken gözlerini aldığı çok belli. Hatta kişilerin arkasından sürerken yere yansıyan farı görünce hemen arkalarına bakıyorlar korkarak. Eminim araba geliyor sanıyorlar. Cadde de sürdüğünüz de arabaların plakaları fosforlu şekilde belli ediyor kendini. Anayolda tepelerde olan yol tabelaları bile parlıyor. Direk ve bayağı geniş bir ışığı var. Usb den şarjlı olduğundan fiyatı çok güzel. Hem bisiklet için, hem de el feneri olarak mükemmel ürün.

halihazırda bir powerbank iniz varsa bu far gayet iyi ve işinizi görür (link) ben kullanıyorum akşam vakti bu farı farkemeyecek sürücü-yaya yok,birçok insan dönüp arkasına bakıyor :)

@1800210022
Temiz kullanılmış 2.el moon 100 lümen far almıştım 50₺'ye şarjlı ve uzun zamandır işimi görüyor

@Afyon35
Valla hocam idareten aldım şimdilik, ileride bütçeye göre profesyonel bir şey alacağım İnşAllah

@amasseia

Bundan bende aldım bugün. Fiyatına göre gerçekten güzelmiş.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@Akınlasınn
Tavsiyelere istinaden ben de aldım yarın göreceğiz bakalım kargo gelince

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Arkadaşlar bana yol bisikletim için fiyat ve performans açısından uygun bir ön arka aydınlatma tavsiye edermisiniz

Arkadaşlar bana yol bisikletim için fiyat ve performans açısından uygun bir ön arka aydınlatma tavsiye edermisiniz
Aydınlatma konusunu "ucuz malın yahnisi yavan olur" terimine benzetiyorum :) yanlıs anlamayın. Gündüz vakti görünür olabilmek için varia ya da bontrager flare serisi gerekli onlarda bisiklet parası. Kendim moon meteor 400 lümen kullanıyorum tavsiye ederim sezon başında daha ucuza satın almıştım ancak şuan 200 lira civarında. Arka ışıkta moon comet kullanabilirsiniz, akşam karanlığında 6 farklı modda kullanılabiliyor. Yüksek ayarda 2 saat kullanabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
@Nis sanki bu benzetmeye bir yerde yapmıştım döndü dolaştı beni buldu🤣 zaten ucuz demedim F/P ÜRÜNÜ OLMASI YETERLİ DEDİĞİNİZ ÜRÜNE BAKACAĞIM TEŞEKKÜR EDERİM

• Hahaha
Tepkiler: Nis
@ErzincanLee (link)

Önereceğim arka ışık budur. Yaklaşık 2 buçuk senedir kullanıyorum. Gerek şarj süresi gerek aydınlatma ve dikkat çekme başarısı gayet güzel tabii ki fiyatına göre, hatta fiyatının bence daha üstünde performans sergiliyor diyebilirim bizzat kendim kullanıyorum deneyimledim. Şarj süresi de aşağı yukarı 5 6 saat ölçtüm ben.

Kendi kullandığım ön ışığın aydınlatma performansını ve açısının ayarlanabilir olmasını çok beğeniyorum. Fakat ağır olması ve gidona bağlantı şeklinin lastikten olup benimkinin kopması üzerine pek tavsiye edemeyeceğim. Işığın gerek aydınlatma performansı gerek sağlam yapısı gerçekten harika full şarjda mükemmel aydınlatması var ve aşırı sağlam(kısmi aluminyum gövdeye sahip). 2 metreden fayans zemine düştü ve herhangi bir hasar almadı, mtb sürüşünde iniş yaparken düştü ve hiçbir hasar olmadı. Yine de linkini bırakayım sadece ağır, büyük ve bağlantı şeklini beğenmiyorum, geriye kalan tüm özelliklerini çok beğeniyorum :)

(link)

Doğru hatırlıyorsunuz gözlük konusundaki benzetmeyi :harika:

@M.İhsan vermis Olduğunuz tavsiye ürünler için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Ön far için bunu tavsiye ederim. 2 yıldır kullanıyorum. Küçük, hafif, USB şarjı var, çok iyi aydınlatıyor. Aliexpress'teki çok ledli yüksek lümenli fardan kullandım. Kısa sürede şarjı bitiyordu. Bununla daha uzun süre idare edebiliyorsunuz. Flaşörü var; oldukça etkili. Daha iyi görüneyim derseniz iki tane sağlı sollu takarsınız, araba farı gibi ışık verir. F/P olarak çok iyi.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Nis ve ErzincanLee
beyler bana kaska monte edebileceğim bir ön ışık tavsiye eder misiniz?

Geri