Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fiyat-Performans Ürünü 1500 TL-Şehir Bisikleti alacağım, Yardım Lütfen?

aksoyhas

Üye
Tepki
2
İsim
Hasan AKSOY
Kendime bir şehir bisikleti alıp ev-iş arası hafta içi 10-12 km, hafta sonları ve akşamları gezme amaçlı kullanmak istiyorum. Bir de ileride ihtiyaç duyarsam ön veya arka tekere takılan elektrikli motor ve akü alıp taktırmayı düşünebilirim. Buna uygun sağlam ve kullanışlı bir bisiklet almak istiyorum. Seleli modeller aslında sonradan masraf etmemek için daha uygun ama selesiz modeller daha sportif duruyor. Sonradan sele çamurluk alabilirim diye düşünüyorum. V fren bakımı ve fiyata katkısı nedeniyle tercihim. Vites-fren vs diğer parçalardan hiç anlamam, kullanışlı-sağlam-hafif bir bisiklet arıyorum. Bütçem max 1500 TL.

1 yaşında bir kızım, 5 ve 8 yaşında 2 oğlum var. Büyüğün kendi bisikleti var, küçükleri de ben yanıma alıp kısa geziler, park gezileri yapabiliriz. 30-40 derece açılı 500-600 metre birde bayır var evimize giderken. Bu beni zamanla yorarsa sadece bayırlarda vs devreye alabileceğim bir elektrikli motorlu dönüşüm kiti taktırabilirim.

Boyum 1,75, iç bacak boyum 80 cm. Uygun ölçülerde bisiklet almak için şunlar doğru mu:

Kadro: 52
18"=45 cm
26-28" teker

Hafif olması için ön-arka sabit maşa düşünüyorum. Ön amortisörlü-kitlenir de olabilir ama ne artısı vardır bilmiyorum. Ağırlık yapıyormuş. Lastik jel olmasın, zırhlı ve kaliteli olsun. Beğendiğim modeller şunlar, ama hangisi benim ihtiyacımı görür. En iyisi fiyat/performans ürünü hangisidir? Veya sizin önereceğiniz başka bir model var mı?

Salcano CITY WIND 40
SALCANO İSTANBUL 27 MAN V 28 JANT 27 VİTES ŞEHİR-GEZİ BİSİKLETİ (2016)-(seleli, şık)

CARRARO SPORTIVE 224
CARRARO SPORTIVE 225
CARRARO 804 ELITE
Carraro Sportive 327 28 Jant Şehir Bisikleti

MOSSO CITY LIFE MEN ALTUS ŞEHİR BİSİKLETİ
Mosso City Life Nexus Man 28
MOSSO LEGARDE 1624 V 28J
Mosso LEGARDA1621 MDM V

BIANCHI DISCOVERY ERKEK ŞEHİR 21-V VB
BIANCHI TOURING 413 ERKEK ŞEHİR 21-V VB

SEDONA 310 (Sarı cırtlak renkleri hiç hoşuma gitmedi, başka renk varmı bilmiyorum?)
2015 Scott Sub Sport 30 Men City Bike (Bunun da uygun maşa boyu varmı bilmiyorum?)
Kron TX 150 V
GiantEscape 1 (Fiyatı çok pahalı, 2850)
Giant Escape R3 (1800)
MERİDA CROSSWAY 20-V (Tip olarak en beğendiğim bu oldu, selesi değişik geldi.)
CARRARO 702 GRANDE ERKEK ŞEHİR 21-V VB (seleli, şık)
GEOTECH TRIP 5 22.YIL ÖZEL SERİ ŞEHİR/TUR BİSİKLETİ (1700 TL ile bütçemi biraz aşıyor.)

Scudo
Selamlar. Carraro Sportive serisine bakın. Ya da Sedona 310 veya 410 da güzel bisikletlerdir. :)

• Beğen
Tepkiler: Matraxex
Aynen katılıyorum carraro sportive güzeldir sağlamdır hatta forumda sportive kullananlar kulübü olması lazım oraya bakarakta fikir edinebilirsiniz ben sportive 225 diyorum.

Maşasız olmasa sedonanın iyi modelleri var

Bende abinin aradığı gibi bir bisiklet arıyorum.Kesinlikle düz maşalı olacak 1200-1500 arasına indirim yaptırabileceğim bir bisiklet olmalı.Aklımda Sedona 410 ve Carraro Sportive 327 var.Fakat 2sininde tasarımı pek hoşuma gitmiyor.Kadroyada yatırım yapmak istiyorum.Yabancı modeller Merida vs görünüşleri çok hoşuma gidiyor.İstanbuldan alabileceğim f/p bisikletleri tavsiye ederseniz çok sevinirim.İyi forumlar :D

Guzel bisikletler bende sedona 420 kullaniyorum geyet guzel gene gözüne hangisi hos geliyorsa onu al

Sedona 410 alın, başka da birşey bakmayın.

Kadro boyu konusunda nasıl almalıyım. Hem benim bugünkü ölçülerime uysun. Hem de birkaç yıl sonra oğlum da kullanabilsin. 52 kadro 28 teker uygun olur mu?

Birde Sedona 410 mu (2016 model ve donanımlı); 2. el Giant Escape 0 mı?
(Sahibinden 226722427 nolu ilan. 2014 model, vites vs sistemi daha mı eski, nekadar nasıl kullanıldı, lastik, pabuç vs değişim masrafı olur mu? Kullanıma bağlı yıpranmalar neler?)

Kadro olarak hangisi avantajlı?

@aksoyhas merhaba, erdoğanlar bisiklette carraro sportive 330 serisinin 2015 modelinde çok güzel bir indirim var, 2016 modelinin liste fiyatına carraro sitesinden bakabilirsiniz, arada epey fark var, donanım olarak 2015 ve 2016 yılları arasında bir fark yok, kadroda çeşitli farklılıklar var. Ancak tercih ettiğiniz modellerin hepsiyle donanım olarak kıyaslanmayacak kadar iyi bir bisiklet bu model. Bir inceleyin isterseniz, bütçe olarak belirttiğiniz rakamın çok az üzerinde ama bence sonuna kadar hakediyor o donanım.

@aksoyhas Şayet 1,500 TL göze aldıysanız şu iki bisiklete mutlaka bakın derim. İşyerinde arkadaşım sub comfort aldı. Sürüşü çok keyifli, harika bir bisiklet. Gidon kıvrık olmasın düz olsun derseniz sub sport da çok iyi gözüküyor. Hem taksit imkanı da var.

(link)

(link)

1700 tl bandında erdoğanlardan (link) alınabilir.
(link) modeline de bakabilirsiniz.

Ben geotech aldım memnun kaldım. Dış lastik fren konusu önemli. Bence alüminyum kadro, hidrolik disk ön arka fren ve iyi bir zırhlı yol lastiği olan bisikleti tercih edin.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri