Bugün size 24 TL"ye satın aldığım günlük turlarda kısmen işinizi görecek 28 Litre heybeyi incelemek istiyorum.
HACİM:
-İlk olarak hacimden bahsedeyim; hacim çantanın etiketinde 28 litre olarak ifade edilmiş.
Ama bu 28 litrenin hepsini kullanamıyorsunuz, çünkü çanta sadece klipslerle kapanıyor.
-28 litreyi tamamen doldurduğunuz halde malzemelerinizin düşeceğine eminim.
HEYBENİN GENEL GÖRÜNÜMÜ:
MALZEME KALİTESİ:
-Malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu söyleyemem arkadaşlar, ayrıca heybenin üzerinde bariz dikiş hataları var.
-Hatta bagaj bağlama yerlerinide oransız dikmişler, resmen ben buradayım diye bağırıyor.
İçinden 2 tane 3 katlı sert plastik benzeri(Birazda Yumuşak) parçalar çıkıyor, bu parçalar heybenin tabanına yerleştiriliyor.
Bu sayede heybenin altı delinmiyor.
-Ama heybenin kapaklarındaki deri ve çizgili tasarım hoşuma gitti ayrıca bu kısmın malzeme kalitesi gayet güzel.
BAGAJ BAĞLANTI NOKTALARI:
-4 tane küçük klipsl benzeri yani pantolonlarımızdaki gibi kemer sıkıştırma sistemine benzeyen ilginç bir tasarım kullanmışlar.
-Fazla yüke geleceğini zannetmiyorum, fazla sarsıntılarda kopabilir.
SU GEÇİRMEZLİK:
-Etiketinde heybenin su geçirmez olduğu yazıyor arkadaşlar, daha kullanmadığım için bu konuda yorum yapmamayı tercih ediyorum.
TASARIM:
-Tasarım olarak heybe gerçekten güzel, üst kapakların deriyle kaplı olması tasarımı daha hoş hale getiriyor. Birde güzel motifler eklemişler 10 numara olmuş.
-Ayrıca reflektörlerde heybeye ayrı bir hava katıyor.
+ARTILARI:
+Güzel Tasarım
+Ucuz Fiyat
+Su Geçirmezlik Özelliğinin Olması
+Reflektörlerinin Olması
-EKSİLERİ
-Heybenin Sadece Klipslere Sahip Olması
-28 Litrenin Hepsinin Kullanılamaması
-Bagaj Bağlantı Yerinin Sağlam Olmaması
-Birazda Malzeme Kalitesi.
-Bariz Dikiş Hataları.
İncelememiz bu kadar arkadaşlar, fotoğraflar birazdan eklenecektir.
104996 dosyayı görüntüle
104997 dosyayı görüntüle
104998 dosyayı görüntüle
105001 dosyayı görüntüle
105002 dosyayı görüntüle
105003 dosyayı görüntüle
105004 dosyayı görüntüle
105005 dosyayı görüntüle
105006 dosyayı görüntüle
HACİM:
-İlk olarak hacimden bahsedeyim; hacim çantanın etiketinde 28 litre olarak ifade edilmiş.
Ama bu 28 litrenin hepsini kullanamıyorsunuz, çünkü çanta sadece klipslerle kapanıyor.
-28 litreyi tamamen doldurduğunuz halde malzemelerinizin düşeceğine eminim.
HEYBENİN GENEL GÖRÜNÜMÜ:
MALZEME KALİTESİ:
-Malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu söyleyemem arkadaşlar, ayrıca heybenin üzerinde bariz dikiş hataları var.
-Hatta bagaj bağlama yerlerinide oransız dikmişler, resmen ben buradayım diye bağırıyor.
İçinden 2 tane 3 katlı sert plastik benzeri(Birazda Yumuşak) parçalar çıkıyor, bu parçalar heybenin tabanına yerleştiriliyor.
Bu sayede heybenin altı delinmiyor.
-Ama heybenin kapaklarındaki deri ve çizgili tasarım hoşuma gitti ayrıca bu kısmın malzeme kalitesi gayet güzel.
BAGAJ BAĞLANTI NOKTALARI:
-4 tane küçük klipsl benzeri yani pantolonlarımızdaki gibi kemer sıkıştırma sistemine benzeyen ilginç bir tasarım kullanmışlar.
-Fazla yüke geleceğini zannetmiyorum, fazla sarsıntılarda kopabilir.
SU GEÇİRMEZLİK:
-Etiketinde heybenin su geçirmez olduğu yazıyor arkadaşlar, daha kullanmadığım için bu konuda yorum yapmamayı tercih ediyorum.
TASARIM:
-Tasarım olarak heybe gerçekten güzel, üst kapakların deriyle kaplı olması tasarımı daha hoş hale getiriyor. Birde güzel motifler eklemişler 10 numara olmuş.
-Ayrıca reflektörlerde heybeye ayrı bir hava katıyor.
+ARTILARI:
+Güzel Tasarım
+Ucuz Fiyat
+Su Geçirmezlik Özelliğinin Olması
+Reflektörlerinin Olması
-EKSİLERİ
-Heybenin Sadece Klipslere Sahip Olması
-28 Litrenin Hepsinin Kullanılamaması
-Bagaj Bağlantı Yerinin Sağlam Olmaması
-Birazda Malzeme Kalitesi.
-Bariz Dikiş Hataları.
İncelememiz bu kadar arkadaşlar, fotoğraflar birazdan eklenecektir.
104996 dosyayı görüntüle
104997 dosyayı görüntüle
104998 dosyayı görüntüle
105001 dosyayı görüntüle
105002 dosyayı görüntüle
105003 dosyayı görüntüle
105004 dosyayı görüntüle
105005 dosyayı görüntüle
105006 dosyayı görüntüle