Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fİyat Uygun Mu Sİzce ?

A

Anonim

Silinmiş hesap
bu bisiklete bu fiyat uyğun mu sizce ikisinden birini almayı düşünüyorum
DAĞDA TAŞDA KULLANCAM

(link)

(link)

Scudo
(link)

piyasa fiyatı 750 civarı galiba,
ilanlardaki fotoğraflara bakarak karar vermek zor gibi
yanıltıcı olabilir, fotolar yetersiz...

Piyasada Trek, Giant marka bu civarda sıfır bisiklet varken bunu almak anlamsız bence.. Sıfır aldığınız zaman garantisi de geçerli olur..Üstelik taksitle de satılıyor bunlar..Bunun bazı parçaları belki biraz daha iyi olabilir ama buradaki farklar çok az rakamlardır. Önemli olan kadrodur..

xc 1000 güzel bisiklet. Öncelikle birinin kadro boyu 16 diğeri ise 18. Boyunuza göre tercih yapmanız gerekir. Standart şartlarda 1.70-1.75 arası iseniz 16 uygun gibi. 1.75-1.80 arası iseniz 18 olanı daha uygun olur gibi. Ayrıca sıfırı 750 TL olan bisikletin 2. elinin 500 etmesi için çok çok temiz olması lazım. Görmeden almamanızı tavsiye ederim. Ayrıca bütçenizi biraz daha arttırarak internet üzerinden kredi kartınızla taksitle sıfır bir bisiklet almayı düşünürseniz daha mantıklı olur. Sıfır alın, ilk binen siz olun..

kadro boyu hangisi uygunsa ona bakın bence biri 16 diğeri 18.. fiyatı uygun sayılır pazarlık yaparsınız ben xc 500 2009 model bisikleti 430 a almıştım sahi binden .com da.

peki bu iki bisikletlerin 2. el olması, 2008 model olması ,üstündeki parçaları göz önüne alırsak bunları ederi ne olmalı ?bende ona göre pazarlık etmem gerek

Haftasonu tek tek arayarak Sedona bayiilerinden bir model soruyordum. Aradığım bayiilerden biri, elinde birkaç xc1000 kaldığını, ve 550'ye bıraktığını söyledi. Maalesef bayii ismini anımsamiyorum.

Yerinizde olsam Kron satan tüm bayiileri tek tek arar ufak bir pazarlık yapardım. Sıfırı dururken 2.el bisiklete gerek yok : )

• Beğen
Tepkiler: semihh
Evet suan ellerinde kalan 2009 kronları ucuz fiyata satan bisikletciler mevcut.Biraz arastırarak ikinci el fiyatına sıfır bisiklet alırsınız hem de garantili olur yani ;)

Geri