Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Focus Black Raider Made In Germany

arkadaslar b &w isik falan takiyorlar ben biraz amok sürücüyüm reflektörler harici bide ufak led isigim harici hicbir sey yok agirlik olmasin . jant tellerindeki reflektörler hic agirlik yapmiyor cecede mükemmel görünüyorum.
baska bir sey düsünebilirim. bakalim. ucuz bir cözüm:in:
@serkkan

Scudo
bu markayı iyi biliyorum. bu almanlar canavar.:) kazasız sürüşler dilerim. alanya'daymışsınız komşum.:)

• Beğen
Tepkiler: atillatekin07
sendemi alanyadan? ben ama malesef bu sene frankfurta gectim alanyada yazin calis kisin yeden biktim Boz ayimiyiz canim biraz burada hayatin tadini cikarmaya calisiyorum ama orassi gibi degil tabiii. alanyaya geldimde turlariz insallah oradaki minigolf sahalari bize ait 3 tane varya onlar belki tanisiyoruzdur hesabi söylüyorum komsiiii
@bahadır76

çok güzel bir bisiklet hayırlı olsun güle güle kullanın.

BÖYLE BIR BISIKLETE FABRIKLADAN BÖYLE BIR MASA ASLINDA DÜSÜK BI FOX MASA ALICAM YAKIN ZAMANDA GERI KALAN KOMPONENTLER DE PROBLEM YOK.
BIRDE DISK FRENLERI MAGURA HIDROLIK JANT FRENI YAPSAM IYI OLUCAK AMA HEPSI NAKIT VE BUKADARI DA YETER BURALAR ICIN TR ICIN FOX SART
@Abdullah Çalı

gezi fotolarimiz uluslararsi sehirici albümündedir bakmaya deger kesinlikle,,,,,:boese157:

Geri