Bir kadronun esnmezliğini basit aliminyum komponentlerle ölçmek ne kadar doğru sizce? Kadromu yeterince rijid değildi yoksa gidon olabilirmi yada gidon boynu belkide sele borusudur yada jantlarla beraber hepsi birdendir.
Scott ile Focus arasındaki karşılaştırmayı esnemezliğe göre kıyaslamadım . 2 bisiklet arasındaki açı farklarına göre yaptım. CR1 in sahip olduğu açılar şuan hiç bir elit yarış bisikletinde kullanılmıyor. Ki CR 1 Büyük tur koşmuş bir kadrodur.
Cayo nun Rijiditesi ile Cr1 in Rijiditesi karşılaştırılamaz bile . BB90 Orta göbek ciddi bir avantaj sağlıyor .
Dediğim gibi iki kadroyuda ciddi yarış ortamlarında test ettim . Hatta ve hatta Kadrosu arka vites kulaçığından kırılan bir Triathlete arkadaşıma Avrupa şampiyonasında yarışması için kendi bisikletimi verdim . Kırılan kadro Cannondale super six idi
Yarıştan sonra bisikletle ilgili geri dönütleri dinlenmeye değerdi. Ki kendisi 4 yıl CR1 kullanmış bir kişi .
Cayonun üstüne Bontrager race x light sele borusu , Ritchey C 260 karbon gidon boynu , Ritchey superlogic carbon gidon , Campagnolo super Record 11 s donanım , Mavic cosmic SLR jant seti koyduğunuzda , Bisikletin nasıl Beton gibi olduğunu hissedebiliyorsunuz.
Yoksa Concept x malzemeyle olacak işler değil ...