@Ali Batuhan Bayraktar
selam arkadaşım bu siteye de bakabilirsin basit modeller dediğin için öneriyorum senin belirttiğin modellerden daha da ucuz ve klasik formalar 30 lira dijital baskılılar da değişiyor oradan bakabilirsin
Sayfadaki bütün öneriler için teşekkürler. Tasarım konusunda yavaş yavaş ilerliyoruz. Daha tam ne olacağı belli olmadığı için karar veremiyoruz @poyraz poyraz ama dijital olacağı kesin kalite açısından.
Forma isteyenler varsa hala gecikmiş değiller. Bize katılabilirsiniz.
@air28-3 Mesaj Grubumuz var orada @Ali Batuhan Bayraktar Bey tasarımları, aramızda konuşarak, geliştiriyor. Niyetli olanlar var ise Özel Mesaj Grubuna ekleyebiliriz. Sayımız ne kadar fazla olursa indirim alma şansımız okadar artar.
Şuan forma sayısı on, bizlere katılabilirsiniz. @air28-3@Samet Se. Sizleri de ekleyebilirim. Gruba dahil olmanız kesinlikle satın alacağınız anlamına gelmez. Orada fikirlerimizi paylaşıyoruz sadece.
Selamlar. Tasarıma ve de beden uygunluğuna göre (benim 2xl veya ölçülere göre 3xl da olabilir) ben de katılabilirim aranızda. Mesaj grubuna ekleyebilir misiniz?
@Ali Batuhan Bayraktar Beni de gruba ekler misiniz, ebay, pinterest, de uzun zamandır forma arıyorum göz aşinalığım oluştuğunu düşünüyorum. belki yardımım dokunur. Bir de merak ettim gidişatı.