Scudo Sports

forma yaptırmak istiyorum

Ben de siparişi verdim bakalım, 3 hafta sonra fotoğrafları yollarım :D

Scudo
Bizde ilçemizdeki bisiklet topluluğu olarak formalarımızı Sora Tekstil'e yaptırdık. Fiyatları oldukça uygun. Hatta formalar bugün akşam turunda teslim edilecek, nasıl olmuşlar göreceğiz.

@dkelleci Yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum, hayırlı olsun şimdiden :)

• Beğen
Tepkiler: dkelleci
@mfurkan Teşekkürler, fotoğraf ve yorum paylaşmaya çalışacağım.

Forma kisa kol ve uzun kol takimim geldi bugun alt tayt yol ben beyendim. Baya

Beyaz
Yesil
Siyah ve
Pembe agirlikli

Ben beyendim vaalla kullanamadim daha a kumas kalitesi ve renklerin canliligi gayet iyi

IMG_20151217_115123.jpg IMG_20151217_115016.jpg IMG_20151217_115025.jpg IMG_20151217_115029.jpg

Güle güle kullanın çok güzel duruyor. Birkaç kullanımdan sonra salmaz umarım ürün.

@Mesut. tesekkur ederım dedıgın gıbı umarım solmaz ama ben bısklet ekıpmanlarımı genelde 20 derecede yıkıyorum kırlnenmıyorlar ama terledıgım ıcın yıkatıyorum her tur sunu turlar su ara sadece hafta sıonları oluyor

Hayırlı olsun. Ben de bana gelecek forma kalitesine göre tayt da sipariş vermeyi düşünüyorum.

Benim forma yapılmış , yarın kargolanacak. Açıkçası hoşuma gitti :D

Dosyalar

• 20151221_170353.jpg
    20151221_170353.jpg
    89,8 KB · Okunma: 92
  • 20151221_170315.jpg
    20151221_170315.jpg
    93,3 KB · Okunma: 88
Forma yaptırmayı düşünüyorum ben de ancak mesela üstünde Lapierre de yazsın Shimano da yazsın vs sponsormuş bunlar gibi yazılar olsun istiyorum.Ancak Sora tekstil'de olmuyor herhalde.Yanılıyor muyum? Öyleyse başka bir site önerir misiniz?

Kipeo'da logo eklenemiyor gördüğüm kadarıyla yanlış mı yapıyorum yoksa.Mesela tornavida koymak istiyorum arkaya.

Sora Tekstil - Girayhan Köseoğlu

@Yavuz S.
Yavuz abi nereden yaptırdın acaba formayı? Çok güzel olmuş bu arada [emoji4]

Ayrıca arkadaşlar kipeo'da logo eklemeyi bulamadım.Oradaki forma tasarımım çok güzel oradan almak istiyorum ancak fiyatına da ulaşamadım.Bir bilginiz var mı?

@Uptown Cyclist Sora tekstil de Yaptırdım. 2 adet satın aldım. Beğendiğine sevindim. Şimdi de aynı tasarımdan tayt yapıyor bana. Gene 2 adet. Tasarımı şuan bu şekilde. Arka kısmında FSA logosu olacak.

Bende merakla bekliyorum nasıl bir sonuç çıkacak tayt ta. received_934527523297933.jpeg

@Yavuz S.
Teşekkür ettim abi cevabın için umarım tayt da güzel olur.Ben de bakayım sora tekstil'e.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Yavuz S. Taytı beğenirseniz ben de yaptıracağım bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Geri