Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Formula 1 severler buraya :)

Nereden beddua aldın mübarek?Ne ettin,ne günah işledin?Bir insan hem Trek hem de Ferrari'yi nasıl tutar?Bu dünyaya çile çekmeye mi geldin? :krktm:
Ferrari takımını Schumacher zamanında tanıdım - Trek de kendi bisikletim Trek marka olduğundan - Ayrıca Galatasaraylıyım. Acı çekmeyi seviyor olabilir miyim acaba?? :hihi:

Scudo
İlk yarış için geç kalıp takım kuramamıştım. ikinci yarış itibariyle takımımı kurdum ve bisikletforum ligine katıldım ben de.

İyi yarışlar ve bol motor sesli günler diliyorum katılımcılara :)

• Beğen
Tepkiler: sccetin
F1 2022 den bu kadar zevkli bir başlangıç beklemiyordum. İlk bölümde Alonso-Ocon son bölümde Verstappen-Leclerc çekişmesi muhteşemdi. Hepsinden önemlisi; Ferrari F1'in adeta sembol takımı ve mücadeleye bu kadar güçlü dönmüş olması seyir zevkini inanılmaz arttırıyor. İnşallah hiçbir takım dominasyon kuramaz ve rekabet seviyesi sezon sonuna kadar bu şekilde devam eder.

Gerçekten nasıl başladı bitti yarış anlamadım. Heyecan doluydu. Yeni kararlar ile formula bence daha heyecanlı. Ayrıca Ferrari'nin de yeniden ilk sıralardaki mücadeleye dönmesi işi daha da heyecanlı hale getirdi. Şimdiden zevkli 2 yarış izledik.

Perez için üzüldüğüm bir yarış daha oldu. Şanssızlıklar bırakmıyor bir türlü adamın peşini. Onun haricinde ara çekişmeler ve sondaki çekişmeler oldukça keyifliydi.

2 yarış eksik olsada bende katıldım.
Küçük bir detay geçen sezon Serhan Acar'ın anlatımında "7 kez dünya şampiyonu" tekrarlaması bu sezon "İngiliz pilot" şekline döndü.
Kask içi kamerada ki görüntüde bile bouncing-propoising- yunuslama, zıplama yada hoplama ne derseniz 5-10 sn izlerken bile sarsıyor beni, pilotların nasıl bir dayanıklılıkta olması gerektiğine hayret ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Ligde çekişmeli rekabet devam ediyor. Ben çok fazla zaman ayırıp yarış aralarında transfer vs yapamıyorum ama mevcut takımım iş görüyor gibi. :)

11111111.PNG

Ne zaman bitecek bu Leclerc ile Ferrari laneti. Bizim yüzümüz ne zaman gülecek? Yıllarca Lewis görmekten sıkılmıştık bir de ukala max çıktı şimdi. 👎

Ne zaman bitecek bu Leclerc ile Ferrari laneti. Bizim yüzümüz ne zaman gülecek? Yıllarca Lewis görmekten sıkılmıştık bir de ukala max çıktı şimdi. 👎

Sıralama turları haricinde pek yüz güldürmeyecek. En son güler gibi olacaktı ki pit ekibi limon sıktı

• Beğen
Tepkiler: cndnali
Güzel bir sıralama turu oldu. İlk beşte beş farklı takımdan sürücü olması güzel. Bakalım yarınki yarış nasıl olacak. Umarım Max basıp gidip yine damalı bayrağı ilk gören olmaz. İşin içinde Alonso'nun olması her an her şey olabilir dedirtiyor. Yarın göreceğiz bakalım. Bu arada Mercedes'ci olarak #gohamiltongo

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Güzel bir sıralama turu oldu. İlk beşte beş farklı takımdan sürücü olması güzel. Bakalım yarınki yarış nasıl olacak. Umarım Max basıp gidip yine damalı bayrağı ilk gören olmaz. İşin içinde Alonso'nun olması her an her şey olabilir dedirtiyor. Yarın göreceğiz bakalım. Bu arada Mercedes'ci olarak #gohamiltongo

Aynen Elplan’ın 2. Sırada olması büyük sürpriz oldu. Yarın yine böyle olursa hava durumu baya heyecanlı bir yarış olabilir. Leclerc neler yapacak alt sıralardan nerelere kadar çıkacak merakla bekliyoruz. Tifosilere selam ForzaFerrari

• Beğen
Tepkiler: Feunard
Beklenen oldu, Max baştan sona domine etti yarışı. Leclerc beklenen şekilde tırmandı ama ferrari takımı hala daha üst seviyede gibi davranmıyor. Mercedes istikrarı devam ediyor. Her masada varız diyorlar resmen. Alonso beklentini altında kaldı. Sainz, Max'ı geçemese de temiz bir yarış çıkardı. Kısacası gitgide sıkıcı olmaya başlayan F1 biraz olsun heyecanlandırdı ama hala istediğimiz rekabet ortamı yok ortada. Vın vın araba izlemek istemiyor insanlar....

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Hafta sonundan kendi çapımda 2 sonuç çıkarttım..

- Pazar akşamı olan yarışlar izleniyor. Akşam yatmadan önce oğlumla oturduk izledik. Pazar gündüz olmuyor, zaten kendimize zaman ayıramıyoruz.

- Yıllardır KERS ve DRS kullanılıyor ama çok saçma bir sistem. Arkadan gelene beleş süre kazandıran bir sistem adil yarışın bir parçası olmamalı. Geçen sene hangi yarış olduğunu hatırlamıyorum ama pilotlar resmen düzlüğe geride girmek için frenleme yarışına girişmişlerdi. Bu da aklıma takıldı öylesine...

Hafta sonundan kendi çapımda 2 sonuç çıkarttım..

- Pazar akşamı olan yarışlar izleniyor. Akşam yatmadan önce oğlumla oturduk izledik. Pazar gündüz olmuyor, zaten kendimize zaman ayıramıyoruz.

- Yıllardır KERS ve DRS kullanılıyor ama çok saçma bir sistem. Arkadan gelene beleş süre kazandıran bir sistem adil yarışın bir parçası olmamalı. Geçen sene hangi yarış olduğunu hatırlamıyorum ama pilotlar resmen düzlüğe geride girmek için frenleme yarışına girişmişlerdi. Bu da aklıma takıldı öylesine...

DRS'in aslında geçişleri kolaylaştırıp seyit keyfini artırmak için uygulandığını düşünürsek pek işe yaradığını söyleyemem.

Geri