Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

forum biraz canlasın ama demi :) 2009 Trial Kayseri

Scudo
süper bi gösteri olmuş. tebrikler gençler. kayseriye ilk gelişimde tanışmak isterim sizlerle.

• Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
Bende Kayseri'deyim. Daha 1 yıl falan olacak bisiklete başlayalı sizlerle tanışmak isterim. Amoeba Hussar Kadro aldım özellikle ki birazda trial öğreneyim diye :) (diğerlerine göre ve bütçeme göre sağlamlardan biriydi.) bana yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı bu konuda :D evim ipeksarayın o taraflarda görüşelim bi akşam :)

@Ali Osman ALPARSLAN

evin benim eve baya yakınmış bende tuna parkının orda oturuyorum tabi tanışmak isteriz sen bizi begenirsen biz seni beğenirsek sonrasında beraber oluruz grup genelde pazar günleri toplanır ve gezi ile birlikte trial çalışmaları yapılır yanlız bu haftasonu benim düğünüm var çıkamayabilirler

beni beğenmezsiniz ben hiç bilmiyorum trial yapmayı :D şu an için aynakol ve lastiklerim eksik bisiklette onlarıda tamamlayım, 25kg ağırlıgındaki çift amortisörlü bisikletimden kurtulacağım :)

walla galip abinin evi o tarafta ama bızım daha dogrusu benım evım baya uzak ıpeksaraya o yuzden pazar gunlerı olabılır onun harıcı aksamları cok zor malum kıs mevsımı aksamları pek cıkılmıyor artık.. hava sartları nedenı ıle... saygılar :)

• Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
abi ya nasıl yapıyonuz bunları ya çok güzel manyak bişi be bisikletin önünü kaldırınca hemen arkaya üşüyom siz arka tekerde hareket yapıyonuz bide ön teker yere değmiyor

arkadaşlar ne zamanlar görüşebiliriz ben akşam 5 ten sonra müsaitim.5 te evde oluyorum, yemek faslından sonra çıkabilirim. Malum öss falan :)

Geri