Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum Forma Sipariş :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Osmaniye Bisiklet derneği olarak bazı sponsorların yardımıyla birinci sınıf kısa kol formalarımızı 50 tl ye aldık.Bisikletforum formasını sabırsızlıkla bekliyorum , umarım fiyatı 50 tl yi geçmez :harika:

Scudo
konuyu canlı tutalım

Ben de almak istiyorum.

Konuyu canlı tutalımda kimseden ses soluk yok yöneticiler bu konuyada bir baksa keşke

Baktm ses seda yok haziran bitmeden formamı aldım. Eğer ucuz olursa forumun formasını da alırım ama zaman geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Forma var dediler geldik gardaşş...

Formamı gelmiş?

@Anonim, formanın daimi hale gelmesi konusundaki fikrinizi çok beğendim. İnşallah girişimleriniz istediğimiz sonucu bulur.

Konuya gelen arkadaşlar geriye dönüp pek okuyamıyorlar sanırım. Bu konudaki güncel durumu konunun başına ya da sonuna sabitleme imkanınız var mı?

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
Bu Sefer 2000+ Üstü Satış Olur:D 50 Lira'da Olsa Alacam geçen sene aldığım formanın rengi bile atmadı o kadar giymeye karşın.Fotoğraflarda da Şukela Bir Görüntü Oluşturuyor.Tasarlıyanında Destek çıkanında eline sağlık:D

Bu sene de tekrar bir tasarım yarışması olsun. Farklı forma ile dinamizm sağlansın. Hep destek, tam destek...

Yazın sonu gelecek Ramazandan sonra yöneticiler biraz hızlandırsa

Forma alıcam bende decathlon'da 164 tl ye alana kadar forumdan alırım daha iy. Bu arada merida'nın gözlükleri iyi mi ? :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri