Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

forum isinden anlayan kodculardan, acil yardim talebi!!!!

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Ocak 2006
Mesaj
1.096
Tepki
756
Cocuklar selam.. Bizim bir projemiz var belki adini duymussunuzdur, ben etkinlikleri elimden geldigince buraya postaliyorum ama: www.kadinlaricin.org

neyse, tamamen gonullu bazda yuruyen bir proje bu.. ancak cok buyuduk, sayimiz 300'u asti ve artik mevcut haberlesme mecramiz yahoogroup bizim icin sınırlı kaldi.. Biz de bir forum yazdik, cizdik, ve bu forumu web sitemize monte etmemiz gerekiyor.. ancak bu konuda bize yardimci olacak arkadas son dakikada bizi yari yolda birakti..

cok buyuk bir is degil, 5 dakika bilemediniz 10 dakikalik bir ismis diyorlar, ama bu isten anlayan kimse yok tanidigimiz.. ben de birden sizden yardim isteyebilecegimi dusundum.. :eek:

aranizda bana yardimci olabilecek kimse var mi?

simdiden tesekkurler...
 
Scudo
ablacım hosting i aldığınız yer size bir cpanel yada pleks kontrol paneli vermiştir muhakkak... onun içinden rahatlıkla kurabilirsiniz...upload gerek kalmaz install etmeniz yeterli panelden.. yapamazsanız msn den ulaş bana yardımcı olurum elimden geldiğince ;)
 
merhaba bi bakim dedim, forum calisiyor. hatta test mesaji koydum .. duzeltme, sifre ve mail girince otmatik sizi uye yapiyor. halbuki konfirmasyon maili gelmesi lazim,kotrol panelizi kullanan kisiye bunu sistemden duzelttiriniz.
 
Geri