Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum rütbeleri

Bende bu yorumların üzerine bi bakıyım dedim benimde degişmiş. Kıdemli üye olmuşum.

Scudo
eyvah ben de bagımlıyım:eek: :D

@Nevzat K.
gonderdıgınız mesaj sayısı arttıgından olabılır mı:)

bir de bence rutbe gunluk atılan mesaja gore olmalı..

Herkesin foruma gönderdiği mesaj sayısı arttığı için de olabilir..Mi?:p

Mesaj sayısı arttıkca rütbe yükselir ayrıca isimin altındaki yıldızlarda artar...

Bunun bi sırasıda vardı galiba mesela 800-1000 arası Forum Bağımlısı gibi..

e ne yeni üye kaldı ne üye herkes forumun sağ kolu :D gerçi bu kadar sağ kol varken forumun sırtı yere gelmezdi ama neyse :Dbu arada bnde onursal üye olmuşum :)

Bende onursal üye olmuşum, plaket te isteriz banane :D Ehüehe !

Hakkaten ben de fark ettim bir süredir bu rütbeler, terfiler yıldızlar değişiyor... anlamadım yani... Tayin dönemi mi ? :) Serverim kafası karışmış olabilir mi bu kadar yoğun forum trafiğinde?
sevgiler....

durun bende merak ettim, herkez bi akşamda değişemez ya, bu kadar hızlı terfi ve kadrolaşma ak partide bile olamaz yani:)

• Beğen
Tepkiler: huseyin kılıc
Bi de bu rütbeleri bir sıralayabilirmiyız acaba , en alttan en üste doğru...?

yok bana ne kıyak emeklilik nede yıldırım terfi vurmamış arkadaşlar... taraftara selam aktif üyeliğe devam:(

@gokdaltercume

Yeni Üye

Üye

Aktif Üye

Kıdemli Üye

Forum Demirbaşı

Forum Bağımlısı

Forumkolik

Forum Dostu

Onursal Üye

Bu şekilde olabilir mi acep? :rolleyes:

Mod. arkadaşlar daha iyi bilirler bunları :D

Ya ben bu rütbe sıralamasını bi türlü anlayamadım nedense. Hangi puana kaç yıldız, hangi rütbe, nasıl bir kıdem...? Sewgili moderatörler bizi aydınlatsa ...?

Ayrıca bildiğim kadaryla, imzalarda resimli, resimsiz link verme ve tek resim hakkıda büyük rütbelerde elde edilen ayrıcalıklar oluyor sanmaktayım.

Geri