Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum Sitemizde Yenilikler Oluyor

Scudo
Selamlar
Sn. Moderatörler yol bisikleti kokpit resimleri de takip ettiğim sayfalardan biri idi, o da geri gelecek mi

@BirLebowski , fotoğraflarımızı ilgili bisiklet türü başlığında paylaşarak, (konu-tür-kişi v.b) farklarından kaynaklı başlıkların forumun hacmini daralttığı için düzenledik.
Bisikletinizin türüne göre açılmış başlıklara foto yükleyebilirsiniz ...

@necmeddin senin sorunun sistemini aşırı yüklemiş olman. Eski kullanıcı hesabınla o kadar yoğun şekilde dolaştın ki sitede,
tarayıcın o kullanıcıya ait çerezlerle ve önbelleklenen sayfalarla şişti ve patladı.
Yeni kullanıcı hesabınla rahat hareket edebilmen de bunu gösteriyor. Kusura bakma akşam foruma bakamadım.
Görseydim eğer tarayıcı ayarlarını sıfırlayarak sorununun çözüleceğini yazabilirdim. Geçmiş olsun, hayatta en büyük derdin sıkıntın bu olsun :)

@necmeddin senin sorunun sistemini aşırı yüklemiş olman. Eski kullanıcı hesabınla o kadar yoğun şekilde dolaştın ki sitede,
tarayıcın o kullanıcıya ait çerezlerle ve önbelleklenen sayfalarla şişti ve patladı.
Yeni kullanıcı hesabınla rahat hareket edebilmen de bunu gösteriyor. Kusura bakma akşam foruma bakamadım.
Görseydim eğer tarayıcı ayarlarını sıfırlayarak sorununun çözüleceğini yazabilirdim. Geçmiş olsun, hayatta en büyük derdin sıkıntın bu olsun :)
Abi teşekkür ediyorum. Sorun çözüldü. Günün fotoğrafı vol.1 bitti ve vol.2 ye geçtim. Kazasız belasız onuda tamamlarsam huzura ereceğim. :) Vol.3 ve vol.4 tamamlamıştım.

Forumda 2. Yılımı tamamladım. İstatiksel bir çalışma yapıyorum. Nasip olursa aşağıda ki başlıkta paylaşacağım. Bu yüzden forumda çok dolaşıyorum. Yoğunlaşma oluyor kesinlikle haklısın.

Bisiklet forum ve sonrası... paylaşımım bu başlıkta olacak. Ondan sonra bir süre dinlenmeye çekileceğim. İnşallah güzel bir çalışma çıkarabilirim. :harika:

Forumda server güncelleme yaptığı için kimi konu ve beğeniler silinmiştir.
Gerekli incelemeyi yapıyoruz, bilginize..
En çok da @necmeddin in fotolardaki beğenileri gittiği için üzüldüm..

Son düzenleme:
Forumda server güncelleme yaptığı için kimi konu ve beğeniler silinmiştir.
Gerekli incelemeyi yapıyoruz, bilginize..
En çok da @necmeddin in fotolardaki beğenileri gittiği için üzüldüm..
Abi bugün fırsat bulup giremedim. Yine farklı birşeylere mi sebep oldum yoksa.?
Forumdaki popülasyon dengelerini değiştirdiği için,@necmeddin hocamızın kıymetini bilelim :D
Anladıysam birşey Rahmetli Azer Abi gibi titreyim . :)Hele bir anlatın bana.

Başka bir forumun yaptığı teknik bir farklılık bize uymayabilir, gene de bir bakalım...@osmancan71
@necmeddin , senin sebep olduğun bir şey yok, "teknolojik iyi saattte olsunlar" nedeniyle binlerce beğeni kara deliğe gömüldü..

Son düzenleme:
"teknolojik iyi saattte olsunlar" nedeniyle binlerce beğeni kara deliğe gömüldü..

@Hami Bulut hocam en büyük darbeyi alanlardan biri olduğunuzu tahmin ediyorum :hımm:

Abi bugün fırsat bulup giremedim. Yine farklı birşeylere mi sebep oldum yoksa.?

Anladıysam birşey Rahmetli Azer Abi gibi titreyim . :)Hele bir anlatın bana.
Yani şair burada diyor ki,Anadolunun bağrından kopmuş bir gönül adamıdır Necmeddin hocamız:komik:

"teknolojik iyi saattte olsunlar" nedeniyle binlerce beğeni kara deliğe gömüldü..

@Hami Bulut hocam en büyük darbeyi alanlardan biri olduğunuzu tahmin ediyorum :hımm:

Geçmiş mesajlara bakmasam ne demek istediğinizi anlayamayacaktım. Bu sıralar forumdan, bisikletten uzağım maalesef. Giden beğeni olsun, beğen butonu kalkmadı ya. 😁🙂

Tepkilerimin binde yüz yirmi beşi gitmiş. üzücü

Ben de yeni fark ettim, mesaj ve beğeni sayımız törpülenmiş. Görünüşe göre günün fotoğrafı başlıklarından kaynaklı. Bu başlıkları foruma getiren ve bu yolla beğeni kasan, bu beğenilerle de forumun ağır topları arasına girip, daha sonra yönetici olan vatandaşın 30.000’den fazla beğenisi gitmiş :harika: Üzüldüm diyemeyeceğim:snzdglsn:

Ben de yeni fark ettim, mesaj ve beğeni sayımız törpülenmiş. Görünüşe göre günün fotoğrafı başlıklarından kaynaklı. Bu başlıkları foruma getiren ve bu yolla beğeni kasan, bu beğenilerle de forumun ağır topları arasına girip, daha sonra yönetici olan vatandaşın 30.000’den fazla beğenisi gitmiş :harika: Üzüldüm diyemeyeceğim:snzdglsn:
İlgili başlığa hiç bakmamıştım veya hatırlamıyorum. Kimmiş o malum kişi merak ettim :DDD

Geri