trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.360
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bıyıklı Polyana@necmeddin abi Pala daha iyiymiş yaww.😂
Bunun 4 olan versiyonu da kapanmış sanırım. Geçen gün çok ciciş bir şey atacaktım. Şimdi nereden devam ediyoruz?@necmeddin kardeşim, titiz arşiv araştırması yapmanı takdirle karşılıyorum. "Günün Fotoğrafı" konu başlığı hacim olarak şişip fazla yer kapladığında bir sonrakine geçiyoruz..
''Günün Fotoğrafı''
"Günün Fotoğrafı" vol.2
Derya deniz bir birikim var..
Abi teşekkür ediyorum. Sorun çözüldü. Günün fotoğrafı vol.1 bitti ve vol.2 ye geçtim. Kazasız belasız onuda tamamlarsam huzura ereceğim. Vol.3 ve vol.4 tamamlamıştım.@necmeddin senin sorunun sistemini aşırı yüklemiş olman. Eski kullanıcı hesabınla o kadar yoğun şekilde dolaştın ki sitede,
tarayıcın o kullanıcıya ait çerezlerle ve önbelleklenen sayfalarla şişti ve patladı.
Yeni kullanıcı hesabınla rahat hareket edebilmen de bunu gösteriyor. Kusura bakma akşam foruma bakamadım.
Görseydim eğer tarayıcı ayarlarını sıfırlayarak sorununun çözüleceğini yazabilirdim. Geçmiş olsun, hayatta en büyük derdin sıkıntın bu olsun
Abi bugün fırsat bulup giremedim. Yine farklı birşeylere mi sebep oldum yoksa.?Forumda server güncelleme yaptığı için kimi konu ve beğeniler silinmiştir.
Gerekli incelemeyi yapıyoruz, bilginize..
En çok da @necmeddin in fotolardaki beğenileri gittiği için üzüldüm..
Anladıysam birşey Rahmetli Azer Abi gibi titreyim . Hele bir anlatın bana.Forumdaki popülasyon dengelerini değiştirdiği için,@necmeddin hocamızın kıymetini bilelim
şu mesajdaki konu ile ilgili ekleme yapılabilir mi kullanılan arayüzde.Forumda server güncelleme yaptığı için kimi konu ve beğeniler silinmiştir.
Gerekli incelemeyi yapıyoruz, bilginize..
En çok da @necmeddin in fotolardaki beğenileri gittiği için üzüldüm..
Yani şair burada diyor ki,Anadolunun bağrından kopmuş bir gönül adamıdır Necmeddin hocamızAbi bugün fırsat bulup giremedim. Yine farklı birşeylere mi sebep oldum yoksa.?
Anladıysam birşey Rahmetli Azer Abi gibi titreyim . Hele bir anlatın bana.
"teknolojik iyi saattte olsunlar" nedeniyle binlerce beğeni kara deliğe gömüldü..
@Hami Bulut hocam en büyük darbeyi alanlardan biri olduğunuzu tahmin ediyorum
Tepkilerimin binde yüz yirmi beşi gitmiş. üzücü
İlgili başlığa hiç bakmamıştım veya hatırlamıyorum. Kimmiş o malum kişi merak ettim DDBen de yeni fark ettim, mesaj ve beğeni sayımız törpülenmiş. Görünüşe göre günün fotoğrafı başlıklarından kaynaklı. Bu başlıkları foruma getiren ve bu yolla beğeni kasan, bu beğenilerle de forumun ağır topları arasına girip, daha sonra yönetici olan vatandaşın 30.000’den fazla beğenisi gitmiş Üzüldüm diyemeyeceğim