Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

ErdemB.

Üye
Tepki
3
İsim
Erdem
Zayıflatmasıyla bilinen bisiklet acaba sizleri de zayıflattı mı? Rejim, diyet vb. şeyler yapıyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: Emreatly
Scudo
70 / 180
kilomda pek bi değişiklik olmuyor

• Beğen
Tepkiler: ErdemB.
2014 Nisan ayında 103 kilo olarak başladım bisiklete binmeye haftalık düzenli antrenmanla günde ortalama min:40 max:90 km sürdüm haftada 3 gün en az Eylül başında 91 kiloydum. şimdi havalardan dolayı bisiklet balkonda yatıyor yine 94.5 kiloya çıktım yaz için depoluyorum :)

• Beğen
Bisiklete başladığımda 93 kiloydum. Boy: 186 cm.
Şimdi 103 kiloyum ama kimse inanmıyor. Hem boyumun uzun olması ve hem de yağları nispeten kasa dönüştürmem nedeniyle pek göstermiyormuşum.
Geçen diyetisyene gidip vücut analizi yaptırdım ve yaşıma göre ideal bir yağlanma görüldü.
Sözün kısası bisikletle 10 kilo aldım ama sağlıklı bir 10 kilo bu...

Ben 1.85 ve 70 kiloyum. Bisiklet sürsemde sürmesemde hep bu kiloda kalabiliyorum. Bazı arkadaşlar zaten zayıfım bide bisiklet sürersem dahada zayıflarım diye düşünüyor. Bence bu yanlış. Düzenli beslenme. Sık öğün az yemek . Spor yapmadan 1 saat önce karbonhidratlı yemekler , spordan sonra proteinli yemekler. İş tamamen doğru beslenmede bitiyor.

74 kilo ile yeni basladım dicem ama diyemiyorum hava kosulları malum:) yazı fit bir vucutla bitirecegimi dusunuyorum:)

• Beğen
Kilomda bir değişiklik yok şu anda. 68 kg / 173 cm.

• Beğen
107 kilodan 92 kiloya düştüm :koptum: ama şu an korkuyorum tartılmaya final dönemi+ kış gelince yine 95-96 vurmuşumdur gibi geliyor

• Beğen
@ErdemB.
Yok be abi kilo almak lazım biraz, yokuş çıkarken faydası oluyor gerçide yinede biraz yapılı olmak iyidir :)

176/75
Ek bilgi: Kilom 176. Bu mesajı da trabzon ekmeği arasında 2 porsiyon kebap doldurup yerken yazıyorum.

Bisiklete başlamadan önce 84 kilo iken 71 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi 75'lerde geziyorum.

• Beğen
Çok aktif sürdüğüm zamanla hareketsiz pc başında pineklediğim zaman arasında 1-2 kilo oynuyor.
Boy 186 kilo 75

• Beğen
@Muammer Şen
ben 3 senede 32 kilo almış biri olarak diyorum ki: ya bırak allasen:) zayıflık iyidir.

hedefim 69 kiloya düşmek.

boy 185, kilo yazın 78-80 kışın ise 83-85 civarı, okul yüzünden pek bisiklet süremiyorum bu da kilomu doğrudan etkiliyor. :)

• Beğen
Kilomda fazla değişiklik olmuyor 60, Boy. 1,65

• Beğen
Ben 1.83 m/85 kiloyla başladım 3 sene önce bisiklete. 78 Kiloya kadar düştüm. Ve kiloları geri alma gibi bir durum da olmadı 3 yıldır. :)

• Beğen
Tepkiler: Tolstoy
Geri