Talihsiz bir omur ilik ameliyatı ve 13 yıl aradan sonra herkese yeniden merhaba
Arkadaşlar kaldığım yerden devam etmek istiyorum , aradığım bisiklet 1997 - 2002 yılları arasında Castello Bisikletin ürettiği AT-400 professional - terminatör veya baretta modellerinden herhangi biri ( Tercih sırasına göre yazılmıştır) . Kadroda kaynak veya taşlama görmemiş olması yeterlidir , Bunların dışında ne durumda olduğu çok önemli değil .
Beyoğlu ve yakını arkadaşların , teknik veya katılım gerektiren her türlü konuda yanındayım .
Maksimum ulaşılan Km 318 \ 28 saat
Maksimum hız = 115 Km\s
Çamlıca - Yalova
Sevgiyle kalın ve yoldan asla ayrılmayın ..
arkadaşlar bu mesaj ışıkhan dostumdan geldi ,özelden, sizede geldimi,birde 03.52 yazılmış,bana yanlış atılan özel mesajları sildim,çoğuna cevap vermedim arkadaşımız yeni üye ,
birde aşağıdaki tablodan bi şey anlamadım,
Maksimum hız = 115 Km\s
Çamlıca - Yalova
115 km hıza ulaşmış dostumuz ,çamlıcadan yalovayamı gitmiş,kuzey yoldan izmitten güneye ,318 km ,
https://www.bisikletforum.com/styles/default/xenforo/avatars/avatar_male_l.pngısıkhantahsin
Yeni Üye
Erkek, 31, Nereden: İstanbul Cİhangir
Profil Sayfası Özel Mesaj Gönder Takip Et Engelle
Beğenilen Mesajlar:
0
Ödül Puanları:
0
ayrıca bir sürü mesaj geldi,hepsini sildim, hangi bisikleti alayım diye ,arkadaşlar özellikle yeni giren arkadaşlar aşağıdaki topiğe konu açsınlar ya da topiklere baksınlar.
Bisiklet Seçimi
aşağıdaki linklere soru sorsunlar,konu açsınlar.
Soru ve Cevap
Beyoğlu ve yakını arkadaşların , teknik veya katılım gerektiren her türlü konuda yanındayım .
Maksimum hız = 115 Km\s
Çamlıca - Yalova
Sevgiyle kalın ve yoldan asla ayrılmayın ..
arkadaşlar bu mesaj ışıkhan dostumdan geldi ,özelden, sizede geldimi,birde 03.52 yazılmış,bana yanlış atılan özel mesajları sildim,çoğuna cevap vermedim arkadaşımız yeni üye ,
birde aşağıdaki tablodan bi şey anlamadım,
Maksimum hız = 115 Km\s
Çamlıca - Yalova
115 km hıza ulaşmış dostumuz ,çamlıcadan yalovayamı gitmiş,kuzey yoldan izmitten güneye ,318 km ,
https://www.bisikletforum.com/styles/default/xenforo/avatars/avatar_male_l.pngısıkhantahsin
Yeni Üye
Erkek, 31, Nereden: İstanbul Cİhangir
Profil Sayfası Özel Mesaj Gönder Takip Et Engelle
Beğenilen Mesajlar:
0
Ödül Puanları:
0
ayrıca bir sürü mesaj geldi,hepsini sildim, hangi bisikleti alayım diye ,arkadaşlar özellikle yeni giren arkadaşlar aşağıdaki topiğe konu açsınlar ya da topiklere baksınlar.
Bisiklet Seçimi
aşağıdaki linklere soru sorsunlar,konu açsınlar.
Soru ve Cevap