Scudo Sports

Forumda kimlerin lisansı var acaba?

Sizin lisansınız var mı?

• Evet, bisiklet sporu lisansım var... :)

• Hayır, bisiklet sporu lisansım yok... :(

• Toplam katılım
    858
lisansım yok ama 57 numaralı mesajı okuduktan sonra ben ve serdar (aloneinthe.dark) gidip lisans çıkartmaya karar verdik. yarışlara katılmayacağız ne gerek var diyorduk, ta ki polis meselesini okuyana kadar :)

var sayabilir miyiz?:)

Scudo
Antalya'dan Emre Özcan ben. Lisansım yok. 15 kadar kilo verip sigarayı günde 1-2 taneye düşürdükten sonra lisans çıkarmayı düşünüyorum. Zira şu halimle lisanslı sporcuyum dersem gülerler :)

Antalya'da nereden ve nasıl lisans alınıyor?

Abdullah Hakkı Işık Kahramanmaraş'dan ferdi lisanlı kullanıcıyım yaş 17 zamanı dolmak üzere yenisini çıkartmak lazımm

ayrıca bütün arkadaşlara lisans çıkarmalarını tavsiye ediyorum benim çıkarmam 2 günümü aldı ama genede uğraştım hem olması olmamasından iyidir önceki sayfalarda h.cağrı abinin anlattığı gibi birçok faydası var lütfen bu konuda duyarlı olalım teşekkürler

İzmir'den Murat ALTINCAN

Ferdi olarak yarışıyorum.

benımde ferdi lisansım var,olamayanlar bencede çıkartırsa çokk ii olur yukarda arkadaşımızın dedığı gibi 10 dk nınızı ayarmanız yeterlı olacaktır,hoşçakalın

h.çağrı nın yazılarını okuduktan sonra.. bana lisans verirlermi bilmiyorum ama bende eylül ayı içerisinde başvurmayı düşünüyorum...

ewet oyunu kuralına gore oynayacan ferdi"yiz anadınmı.

herkese bir lisans sart tabiki bunu dikkate alın en azından bu bisiklet sporunu bi nebze olsa yuceltecktır.yarıslara gidin gidemıyosanız gıden arkadasınıza verın lisansı sizin yerınize kayıt yaptırsın maksat lisanlı sporcu katılımı kayıt altında tutulması cok gerılerdeyız coook..
en azından yolda ukala polisler bazen e.5 .te antereman yaparken arkadaslarla 3-4 kisi cok komık olaylarla karsılasıyoruz.bisiklet sag cek bende nooldu diyom ehliyet ruhsat istıyor. :D(bunu genelikle avcılar cıkısıında bazen de incirlı b.köy yolunda cevizlibag topkapı ) ehlıyet ruhsat istıyor.
ben sporacıktım dıyom pat lısanslıyım elne verdikten sonra ferdiyim diyom ferdiye kulüpmü var bende bireysel diyom onlarda canınamı susadın hayır bende mataramda suyum var isterseniz verebilirim aynen şöyle sen bizle kafa buluyon ( polis):Dpardon anlamadım.anlatalım e5 bisiklete binilmezmis bizler binmiyoruz ki! cünku biz antreman yapıyoruz . baska yol yok yalanmı ?istanbulda.:boese157: uzun yol...

_:LUTFEN DİKKATE ALIN:_

NOT:YANINIZA SPORA CIKARKEN MUTLAKA KIMLIK KAN GURUBUNUZU BELGELEYEN KART YADA ÜZERİNİZDE BİRYERDE BİSİLLETİNZDE DE OLABİLİR..

• Beğen
Tepkiler: Pelin
@sniper

Hüseyin abi lisans lar her senenin sonunda bitiyormuş. :( Yani eylül de alırsan 3 aylık lisansın olur. Bence boşuna 3 ay için lisansla uğraşma.;) Sen en iyisi ocakta al.:)

• Beğen
Tepkiler: pittstop_27
Ben zaten 3 senedir lisanslı sporcuyum, geçen sene İstanbul GSIM Sporcusuydum, bu sene ferdiyim...

Bu arada hazır konu açılmışken hatıratmak istiyorum, bildiğim kadarıyla lisanslı sporcu sayısı arttıkça Türkiye Bisiklet Federasyonuna aktarılan ödenek artıyor, dolayısıyla
Ülkemizde bisiklet sporunun gelişmesi için lisans almamız önem taşıyor, bunun yanında trafikte vs bir sorun yaşadığımızda lisansımızın olması bize ek ayrıcalık ve kolaylık sağlayacaktır... O zaman haydi lisanslanalım...

istanbuldayım ve ferdi lisansım vardı... yanlız 2007 yılı lisansımı almadım... :) umarım boş bi zaman bulurda giderim taksime.. :p

Gökhan DURAN Eskişehir ÇEVSAD lisanslıyım.5 senedir ferdi olan lisansımı klübün açılışıyla ÇEVSAD'a çevirdim.
Lisansı olmayanlara almalarını şiddetle tavsiye ederim. Niye derseniz halkın(ve devlet memurlarının ) gözünde genelde çocuk oyuncağı olarak algılanan bisikletin ciddi birşey olduğunu algılıyor insanlar,lisansı yüzlerinde bulunca.Birkaç gezide polis jandarma vs. gibi görevliler lisans gördükten sonra sıradan insanlar değil de bu işe gönül vermiş olan insanlar olduğumuzu görüp bize zorluk çıkarmak bir yana oldukça da kolaylık gösterdiler.
Tabii yarış olayı apayrı.. bu dediklerim sadece gezegenler için...:)

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
@Battalcan

Abim, yazıktır yaw. şu gariban'a da bi ferdi lisans çıkartsak:D olmuyo böyle:( .. hem iki bayram arası büyük sevaba girersin:D ... sen ne lazımsa söyle ben ayarlıyayım

@SeRHaT_

Ferdi lisans çıkartman için izin alman gerekiyor sanırım Serhat...

Sporcu Lisans, Tescil, Vize ve Transfer Yönetmeliği'nden bir alıntı

Silah Altına Alınan Sporcular
Madde 13- Muvazzaf subay ve astsubay ile Silahlı Kuvvetlere katılmadan önce sivil kulüplerde tescilli bulunan erbaş ve erler, askeri okul öğrencileri; mensup oldukları askeri okullar; Kuvvet Komutanlıkları veya Jandarma Genel Komutanlığı spor güçlerinde yer alır ve Silahlı Kuvvetler Şampiyonasına katılabilirler. Bunların sivil kulüplerle ilişikleri kesilir. Kulüplerin haricinde, ferdi olarak lisans çıkarmak isteyenler bağlı oldukları komutanlıklardan izin almak zorundadırlar. Ancak, Silahlı Kuvvetlerin çeşitli karargah, kıta ve kurumlarında görev alan sivil personel, askeri güçlerin ve sivil kulüplerin her türlü faaliyetlerine katılabilirler. Silah altına alınan sporcular askeri güçler adına lisans çıkartarak müsabakalara katılabilirler. Silah altına alınmadan önce, sivil kulüplerde tescilli bulunan sporcular, terhis olmak kaydı ile silah altına alınmadan önceki sivil kulüplerine hiçbir belge aranmaksızın ve süre beklenilmeksizin dönebilirler. Ancak başka bir kulübe gitmek istediklerinde haklarında transfer hükümleri uygulanır. Bu durumda olan sporcuların silah altında lisanslı ve lisanssız geçirdikleri süreler, sivil kulüplerindeki tescil sürelerinden sayılmaz. Askeri güçler adına katıldıkları resmi yarışmalarda taahhütname aranmaz.

Anla anlayabilirsen. Senin durumu sen daha iyi biliyorsun ;)

Neyse ben aranızda böylede iyiyim:D yarışlar harici zaten problem olması mümkün değil;) , biz yine seyahate devam:D o maddenin gereğini yerine getirmek çok zor olur:cool:

Geri