Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumda ortalaması 30 ve üstü olanlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Yarın Kudüs'te 9,7 km lik bireysel zamana karşı var . Dumoulin ,Rohan Dennis gibi muazzam rouleurler yaklaşık 45 km/sa ortalama ile bitirecekler.Ben de arada Giro d'Italia hatırlatması yapmış olayım

İki fırın ekmeğimi yiyince ben de bu 30 lar kulübüne gireceğim:harika:

@Özcan.

Doğru kısa etapta 53 km 'de çok şiddetli bir rüzgar yoktu,poyraz az idi,dediğin tabiki doğru poyraza karşı durum farklı olur,yalnız özcan benim tek etabim burası senede 1 kere bu etap koşulacak,bu sene bakalım marmarada etap nasıl olacak,ve yarış günü rüzgarda önemli tabi bizim katagoride adam yok.ama bayrak bende gran fondolar devam ettiği müddetçe olayda varım

Yaş 43,sol dizimde menisküs+ön çaprazda zedelenme buna istinaden rüzgarlı bir rota
Screenshot_2018-05-03-12-39-34.png
Screenshot_2018-05-03-12-42-11.png buda rüzgarın kafadan uzunca süre vurduğu, bir ara acıyıp ardımdanda kısa süreliğinede olsa estiği anda yapılan sürüş...

Not istanbulda ek olarak trafik faktörüde var,örneğin dün kağıthane eminönü arası araçlar yüzünden ilerleyemedim..

Bu sene pek binemedim . Geçtiğimiz sezon 30 32 ortalamaları rahat yakaliyordum. Tekrardan başlamam lazım. Bu sezon sürüslerde 20 28 arası ortalamalar. Henüz performans sürüşüne çıkmadım.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
Biri ilk mesajdaki Murat Ok ile Sakarya turumuz . Ben çektim o kovaladı;)

Diğerleri de bir ili performans sürüsünden.

Sezon hedefim 100 km yi 30 33 arası hızlarla tamamlamak .
0da7b04da34a40693e2aa86d05238efb.jpg
6b456b98aa590f9ec24537f9eef37f8d.jpg
dd6df73f93812d0278d5896aad380506.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

28 km 'lik son derece sert eğimlerde boğuşmaya az kaldı,mayıs ayı ya ct olacak yada pazar,
Etap yerine gidiş,nero kafeden [ bostancı ]. Sahilden kartala ordan sağdan tırmanış sanayi caddesinden,direk aydos güney,oradan viaport pendiktende göçbeyli köyü,resim atacağım parkur hakkında yolların durumu hakkında ,
28 km 'lik etap,
Göçbeyli köyü,bickidere köyü göçbeyli köyüdür
Idman sonrası dönüş aynıdır
Burada idman yapmak isteyenler ile hafta sonu bostancı nero kafede buluşabiliriz,
Çalışan demir paslanmaz,bu vesile ile gran fondolara hazırlanilmış olur,
Bu ct veya pazar bir ayar çekeceğim ,havaya bağlıyız tabi,sağanak işi bozar ,sert rüzgara evet,,,,,,,

Adem dualı ile yaptığımız son idman kriterinde saat tuttuk,
Ilk 15 km eğimler ile boğuştum,41 dakika makara
15 dakika mola şile tabelada,dönüş aynı sert eğimler,
46 dakika
,bakalım nerdeyiz göreceğiz,,,,,

@Kudret Kurtcebe abim oncelikle tesekkur ederim. Siz degerli buyuklerim ve bende daha iyi arkadaslar varken beni de yazmam beni gururlandirdi. Strava kaydim 53 km de 36.5 lakin granfondo marmara yarisina girenlerde bilir ki fondo olcumleri yanlis yapmisti orada daha dusuk detay resimde abim. Ilk yarisimda ve antremansiz girmistim.
Bu sene ise henuz hazirliga baslamadim en son 23 nisanda 287 km 26.1 ortalama ile bitirdim. Bir nebze kisa sureli jubile oldu. Kalbimdeki gecici bir rahatsizlik nedeniyle 3 ay doktor yasak koydu tam net sonuclar 17 mayis belli olacak bizler gibi bisiklet tutkunu olan kisilerde bu ne demektir herkes bilir lakin saglik ve aile once gelir. Su an doktor sadece spor olarak yururyusu serbest birakti.

IMG_20180503_230052.jpg

Ekran görüntüleri_20180503-230956.png

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Kudret Kurtcebe Kesinlikle abim Allah ' in izniyle TEE (Endoskopi) sonucu da bir sey cikmayacak ve yine pedallamaya devam edecegim BISIKLET ASK'tir Hayattir.

@S.Çal tebrikler siz degerli arkadaslar varken iste sahsen kendimden bahsetmek yakisik kalmiyor bizde nacizane amatorce suruyoruz iste...

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri