Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumdaki bisiklet markaları

simplonmurat

Forum Bağımlısı
Tepki
330
İsim
Murat ALTINCAN
Bisiklet
Simplon
Merhaba

Biraz önce bende bisikletim bölümünü doldurmak istedim.Lakin Simplon markasını göremedim.Hiç tanınmamış bir marka olduğunu yada Türkiye'de kimsede olmadığını zannetmiyorum.Sanırım yönetici arkadaşların ufak bir dalgınlığı sonucu oluşan bir hata.

Bu ufak hata düzeltilebilirse bende bisikletim bölümünü doldurabileceğim.

Saygılarımla

Murat ALTINCAN
Novosibirsk / RUSYA

Scudo
Yeni bisikletinizin hayırlı olsun. İmkanınız varsa bize resimde gönderirseniz memnun oluruz. Merak ettim doğrusu. Size kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
@soneryen

Merhabalar

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Lakin bisikletimi yeni almadım.Bisikletin resmini de Satılık Simplon konu başlığı altında bulabilirsiniz.

Bu konu hakkında halen birşey yapılamamasının sebebi nedir acaba?

Bu konuda yetki sahibi Murat Kılıç'tır.
Konu, onun müdahalesini gerektiriyor ancak bu aralar oldukça yoğun olduğundan tahminim ilgilenemedi.
Konuyu gördükten sonra en kısa sürede yanıt verecektir.
İstersen kendisine özel mesaj da atabilirsin...

İlginize teşekkürler.Sayın Murat Bey'e bu konu ile ilgili özel mesaj attım.Konu kapatılabilir.

kinesis marka bısıklet kullanıyorum bisikletınız ne bolumunde yok da ekleme ımkanımız varsahttp://img204.imageshack.us/my.php?image=headersf1.jpg burda var belki işe yarar

• Beğen
Tepkiler: trial_kutas
bu bölüm eleştiri vs için açılmış bi bölüm ;)o halde artısı ile eksisi ile olmalı.forum gayet makul güzel güncel fakat 3 gündür bisikletimizin markası konusunda 4 5 admine ulaşmaya çalıştım ulaştıklarımda oldu fakat kimse yardımcı olamadı sanırım.profildeki kullandığımız bisiklet markası bölümünde kullandığım bisiklet bulunmamakta özel msj la ulaşarak yapmaya çalıştım olmadı konu açmak zorunda kaldım.kim yardımcı olacak bana acaba:) freeraid illmatic kadro kullanıyorum markası yok burda ne yapmam gerek acaba:)teşekkürler şimdiden eminim yardımcı olacaklara;)

(link)

(link)

linklerinden baka bilirsiniz;)

Şöyle belirteyim... Benim kullandığım Azonic yada bir kaç arkadaşında sahip olduğu firmalar var eksik olan... Fakat yapılacak düzenlemeler olduğundan onlara sıra gelmiyor malesef...

Ayrıca isteiğiniz yönetime ulaşmış durumda merak etmeyin...

peki sıra ne zaman gelecek acaba bu düzenleme vs. teşekkürler;)

çalışmalar sürüyor.biraz daha sabır lütfen.

Sayın Forum yöneticileri formun yeni kullanıcı kayıt bölümünde seçilen bisiklet markalarında Toscana markası eksik bir TOSCANA kullanıcısı olarak avatarımda yer almasını istiyorum eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.....

bisiklet markamızı nası değişcez? bi de Chopper koyarsanız sevinirem. :D:D

bisikletimi yeni aldım.carraro markasınında artık markalar arasına konulmasını istiyrz...

Bence Carraro'nun konulmamasının sebebi, müşterinin almak istediği modelleri değilde sadece firmanın satmak istediği modelleri Türkiye'ye getirmeleri olabilir.

Merhaba

Profil ayarları sayfasındaki listede Motobecane markasını göremedim ekleyebilir misiniz?

Logosu burada (link)

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Geri