Scudo Sports

Forumdaki mantık hatası

Üyelik tarihim ve mesaj sayım ortada, üye olduğum tarihe göre en az gönderi rekoru bende galiba. Uzunca bir süre bisikletten uzaktım, işler de karışıktı biraz. Ama şimdi forumu keyifle takip ediyorum, çok da memnunum. Herkese çok teşekkür ederim =)

Scudo
Ben de üye yazıyo ama 2 aydan fazla bir suredir belki 3 aydan fazla forumu takip ediyorum hatta istediğim kadar takip edip hic yorum atmaya da bilirdim bu kimi ilgilendirir ki

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hazır forum ile konu açılmışken bende bir sıkıntıyı dile getireyim.Anasayfada yeni mesajlar bölümündeki bir çok sayfası olan konulardan birisine girdiğimde o konu içinde karşıma orta sayfalardan herhangi bir mesaj çıkıyor halbu ki yeni mesaj diye giriyorum en yeni yazılan mesajın gösterilmesi gerekmez mi ? yada ilk mesajın ama atıyorum 1 ay önceki mesajı sayfayı gösteriyor bu sefer tekrar sayfa başına gidip en son sayfaya tıklamak gerekiyor.Sistemin mantığını ben mi anlamadım yoksa bir algoritma hatası mı var ? :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Kuruoğlu
Herkes foruma sohbet muhabbet için katılmıyor hocam. Sonuçta burası sosyal ağ değil. Adam üye olmuştur soracağını vardır veya aradığı bişiyi bulmuştur girip üye olup konu üzerinden mesaj atmıştır. Lakin foruma girmedi diye banlamak bana göre ters bir bakış açısı.

@Yusuf'san
Bi anormallik vardı onu merak etmiştim [emoji1] [emoji1]

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BF iyilik yap denize at şeklinde çalışır. ..ise, ..ve ya,.. ya da gibi önermeler gerekmez.
Terbiyesizlik yapanlar dışında, kimsenin fazladan bir şey yapması beklenmez.
Farkeden etmiştir, burada inceden bir içtenlik vardır yakalayabilene...

Ben de forumdaki moderatörlerin konu kapatmadan önceki "ahlak timsali, kanaat önderi" tavırlarla yazdıkları ve herkese nasihat vermeye çalıştıkları ama gerçekte son derece fuzuli laf salatası olan son yazılarına takılmış durumdayım. O kadar komik ki, bu kilitlenen başlıklar genellikle insanlar ad-hominem bir tavır takındıkları ve birbirlerini eleştirmeye başladıkları için kilitleniyor, ama konuyu kilitleyen moderatör gelip o başlık altında yazan herkesi eleştiriyor ve konuyu kilitliyor. Yani o da aslında diğer yazarlardan çok da farklı bişey yapmamış oluyor. Sadece son sözü söylemiş oluyor hepsi bu.

Geri