Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumdaki saldırgan tavır

GagarinlerinYuri

Aktif Üye
Tepki
212
İsim
Murat Esen
Bisiklet
Salcano
Arkadaslar 4 yasindan beri bisiklet suruyorum onbinlerce km gezdim hep arkadas cevrem bisikletle ilgili oldu forumu da bazi konularda ziyaret ederdim ve en sonunda uye olmaya karar verdim basliklara kendi fikrimi yaziyorum yaptigim seylerden bahsediyorum hemen beni ezmeye dediklerimin tersini ispat etmeye bir ton insan geliyor haliyle de sinirim bozuluyor zaten su zamanlarda herkesin siniri bozuk gergin bari siz bu sekilde tavir takinmayin birakin isin muhasebesini konunun muhattabi yapsin bir fikir belirttik diye linc yiyecegim neredeyse bu sinir bu gerginlik niye

Scudo
Kim ne dedi size bilemiyorum ancak burası bir forum.
Saygı çerçevesinde tartışmak ve fikir beyaz etmek en büyük amacıdır şahsimce.
Ama siz böyle bir başlık açarak forumun genel amacından saptırıyorsunuz.
Özel mesaj yoluyla saldırgan tavır sergileyene ulaşmak daha iyi bir çözüm yolu sanki.
Saygılar.

@emreertuna
Artik oyle bir duruma geldi ki buraya yazma geregi hissettim forumu amacindan saptiranlar gereksiz (kavga kivaminda) tartisma cikaranlar bununla ilgili birseyler yapilmasi gerekiyor tartismada tez ve antitez vardir sen onu bilmiyorsun sen kimsin de bunu dersin yoktur biz ne zaman bu kadar saldirgan olduk

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Öyle şey mi olur ya, saçmalamayın. Daha 22 yaşındasın yok binlerce km yapmışmış. Saçma saçma konuşup alakasız konu başlıkları ile forumu meşgul etmeyin.

Yukarıda yazılı olan yazı fena halde ironi içerir. ??

sitenin adminleri yok mu? özelden yazın sıkıntınızı... forumda bu tarz başlıklar bisikletçi zihniyetine açıkçası biraz ters geldi bana.... bisikletçi sportiftir , sağlıklı yaşar sağlıklı düşünür daha bir olgundur. Kimse kimseyi kırmasın gençler biraz alttan alın boşverin değmez ufak tefek şeyler bunlar, bol kitap okuyun ve biraz daha kalori yakın bisikletle... kötü enerjileri atın gitsin...

• Beğen
Tepkiler: GagarinlerinYuri
Ya hayret bir şey kimse bir şeye karşı çıkmıyor kardeşim saçmalamayın ya. Ne alakası var? Hepiniz yanlış biliyorsunuz

• Hahaha
Tepkiler: ikemath
Bu forumda marka fanatikleri, bisiklet dinine mensup kabile uyeleri var dostum. Sakin adamlarin herhangi bseyine bsey deme :D

Son düzenleme:
Öncelikle: Fikir beyan etmek ile ahkam kesmek aynı şey değildir.

Forumun amacı; bilgi paylaşımı ve tartışma. Bilgi paylaşımı için de en kötü şey, yanlış bilgilerin yazılması. Çünkü "UCI kurallarına göre 3'lü aynakol ile yol yarışına katılamazsınız" gibi palavralar gerçek gibi yazılmaya ve söylenmeye başlanıyor, sonra da insanlanların bunlara inanıp ona göre davranması çok zararlı oluyor.

Bazı konular, kişisel tercihe göredir. Siz "en güzel bisiklet rengi mavidir" derseniz, ben kırmızıyı daha çok severim; böyle konularda tartışarak varılacak bir doğru yoktur. Ancak bazı konularda objektif gerçekler vardır. Herkesin doğru bildiğine aykırı birşey söylüyorsanız ve bunu destekleyecek deliliniz yoksa kabahatı önce kendinizde aramalısınız.

@Murat B.
Bunu da dusundum zaten saldirgan bir cevap aldigimda once yazdigimi kontrol ediyorum zaten simdiye kadar yanlis bir bilgi vermedim cevremde de bu sekildeyim cunku benim bu bilgimle zarar gorecek biri illa ki vardir fikrimi belirtiyorum x bir marka hakkinda buna bu parayi verecegine bak bunlari bunlari yaparsin daha cok fark eder diyorum linc yiyorum bu yuzden bunlari buraya yazdim sabaha kadar tartissam laf anlatamayacagimi bildigim icin birinin bu konu ile ilgili ses cikarmasi gerekiyor

ben de genel olarak herkesin her şeyden alınıp devamlı ağlak olmasından sıkılıyorum hayatta n'apalım yok mu bu işin ortası

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sırf aynı konudan rahatsız olduğum için artık konulara pek yazmıyorum. Sadece bildiğim kadarı ile teknik problem çeken arkadaşlara yardımcı oluyorum orada da bakıyorum ki yine tartışma çıkartacak şekilde muhabbet başlatan kişiler geliyor direkt yazmayı kesiyorum yoksa gereksiz yere moralim bozuluyor.

Öyle boş ve örneksiz anlatmayalım derdimizi, ne dersiniz?

GagarinlerinYuri demiş ki:
Benim sana tavsiyem rahat bir sele alip onun uzerine jel kilif almandir cunku brooks narindir arazi yapan birinin saglamliga onem verdigini dusunerek soyluyorum rahat da edersin o paralari da bisikletin diger aksamlarina harcasan super bir bisikletin olur

Sele kişisel bir tercihtir. Kimi için bisikletin vitesinden de, gidonundan da önemlidir. Bir çok bisikletçinin bisikletinde stok olmayan tek nesne çoğu kez seledir.

Jel kılıf denen uyduruk icadın size yeterli gelmesi, herkese öyle olacağı anlamına gelmez.

Binlerce turcunun, yüzbinlerce kilometre tepesine oturup dağ tepe gezdiği brooks'a da "narindir" deme cüreti göstermek için de "siz kimsiniz, brooks ile ne tip tecrübeleriniz var, ne kadar zaman brooks kullandınız, "süper" bir bisiklet nedir?" sorularının cevabının altının doldurulması gerekir.

Mamafih iddialı tavsiyeler vermeden önce, öz farkındalık elzemdir.

Sözüm ona "saldırgan" bulduğunuz bu cevaba verdiğiniz yanıt ise şu şekilde:

@GagarinlerinYuri

Ben sizin amcanızın oğlu değilim, arkadaşınız değilim, yaşıtınız hiç değilim. Öncelikle adabı muaşeret öğrenin, tanımadığınız insanlara "sen" demeyin.

"Az ötede takıl" gibi bayağı bir dil kullanıp, sonra kalkıp foruma "bana saldırıyorlar, vallahi yeter" diye başkalarına saldırgan muamelesi yapmayın, yakınmayın.

Forumun amacı öğrenmek, bilgilenmek. Doğru ve mantıklı bilgiye kimsenin bir şey dediği yok. İşkembei kübradan atılan şeylere ise bilen birisi gelir, itiraz eder, bundan dertlenmeye de sizin hakkınız yok.

Tavsiyem, haddinizi bilmeniz (olumsuz anlamda demiyorum, hepimizin haddini bilmesi gerekiyor, nazarımda forumdaki bir kaç kişi hariç hiç birimiz pişmiş değiliz) ve forumdan öğrenebileceğiniz kadar şey öğrenmeniz.

Az söyleyin, çok dinleyin..

Bir konu uzerinde tartismak bilgi, gorgu ve uslup ister. Maalesef ulkemizde artık yaygın olan; bilmeden fikir beyan etmek, tek dogrunun sende oldugunu dusunmek, altindan kalkamayınca veya karşındakine ustunluk kurmak sindirmek amaciyla çirkefleşmek ve kabalaşmak, bilgi ve kelime dagarcigini genişletmek yerine kısıtlı birikiminle hakaret etmek...
İlber Ortaylı'nin dedigi gibi ''cahil cahil konuşmak'' cok yayginlasti.
Cunku cehaletin yaşınız ile, okudugunuz okul, konustugunuz yabanci dil, elinizdeki diploma kalitesi veya sayisi ile ilgisi yoktur.
O yuzden baktınız haklı oldugunuz konuda saldiriya ugruyorsunuz cahil ile tartismayin.
Ama sunu da dusunun;
İddianız dogru mu? Uslubunuz duzgun mu?

cehalet.png

@Mert E.
Saygılar Saldıray abi..

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
@Mert E.
Kardes hem adap icin ahkam kesip , hem Kibariye'nin anası gibi insanlara yükselemezssin.
Once sen bu itici tavrindan vazgec.
Haddi bilme uzmanligi sertifikan varsa da paylas gorelim

Insanlara yukselirken hissettigin
images (7).jpeg

Bize yansiyan yüzün
images (8).jpeg

Geri