Scudo Sports

Forumdaki teknik hatalar

Dün foruma girdiğimde en son giriş tarihimi 31.08.2009 olarak gösteriyodu. Ve forum hakkında genel konular isimli yerde 'forum 5 gün geriye ışınlandı' diye bi başlık vardı. Acaba problem nedir? Bilgisayarımmı şizofren oldu yoksa benmi bisikletforum adminleri tarafından lanetlendim :D. Çok merak ettim. İsteyen olursa dün o konunun resimini yükleyebilirim.

Scudo
Forumun database'inde yine sorun yaşandı ve Eylül başına alındı galiba.Çünkü benim açtığım ilan da kaybolmuş.

@Önder Tarım

Şimdi baktım da sanırım sorun düzeltilmiş.En azından benim ilan geri gelmiş.

Ama forum 5 gün önceye ışınlanmış konusu yok olmuş.Forum devreleri kısa devre yaptı galiba.:D

peki asıl problem ne acaba? site yöneticileri bi açıklama yapabilirlermi acaba?

Selam yöneticiler..

bumerang isminde forumda yazıyordum. Gerçek adım Tolga AYLA. Ama ne olduysa gerçek adım kullancı adım olmuş bumerang kaybolmuş.. Ve Tolga Ayla'nında şifresi mail adresime gelmiyor.:(

bumerang_esk diye başka bir kullanıcı ismi görüyorumki o ben değilim..

first aid olarak devam mı edeyim?:rolleyes:

Teşekkürler..

@first aid

Merhaba Tolga bey

Sizin Kullanıcı adı değişikliği başvuru sayfasında aşağıdaki gibi bir mesajınız var. Bu sayfa nickini gerçek ismiyle değiştirmek isteyenlerin mesaj yazdığı bir sayfadır. oraya aşağıdaki gibi yazınca
@Tolga Ayla

Adminimiz, isteğinizi yerine getirmiş.

Foruma eski bumerang şifreniz ile sorunsuzca girmeniz gerekir. Yani yeni isminiz
Tolga Ayla adınızı yazıp eski şifreniz ile girebilmeniz gerekiyor. Gene de giriş yapamazsanız, ben adminimize ulaşmaya çalışayım ve forumda verdiğiniz mail adresinize yeni şifrenizi göndersin.

Şimdi bir deneyin ve cevabınızı alayım. Bu isminizi de fazla kullanmayın, çift üyelik olmuş oluyor çünkü. :rolleyes:

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Celasin Telli
@first aid

Merhaba :)

Bumerang, yani, gerçek isminiz olan Tolga Ayla isminizin olduğu mailinize, yeni şifreniz gönderilmiştir. Mailinizden şifrenizi alıp Tolga Ayla isminizle giriş yapabilirsiniz.

first aid adı ile açtığınız konunuzu Tolga Ayla isminiz ile yeniden açabilirsiniz. Oradan cevapladan kopyalayıp resimleri taşıyabilirsiniz. Bizde ondan sonra first aid isminizi forumdan kaldıracağız. ;)

İyi forumlar.

Selamlar,

Aynı mesaj içinde iki alıntı yaparak her birine ayrı ayrı cevap vermek dolaylı yoldan mümkün ama kolaylık sağlanabilir(veya kolay yolunu ben bulamadım)

Kişilerin iletilerinin altında cevap yerinde "Quote" yeri olup birkaç kişiden alıntı yaptıktan sonra cevap butonuna basılırsa bu sorun çözülebilir. Böylece float mesajlar ortadan kalkabilir.

Kopyala-yapıştır mantığı ile iki alıntıyı aynı mesajda ilettim (örnek: Hadİ SavaŞa .......... başlığında 115. iletim)

Kolay yolu varsa bilgi verirseniz sevinirim, yoksa da bir öneri olarak alabilirsiniz.

Saygılarımla,

@Tolga Çabuk

Konu kilit. Buna benzer kaç konu var.

@Hasan Kuru

İlgin için tekrar teşekkürler...

Gerçi bir öneri de sunmuşum ayrıca... Diğer bir önerimi de buradan sunayım. Mesela yuvarlak içine almış olduğum ok çıkmaz ise, o ileti yalan iletidir.
Buradaki ortam diğer forumlara göre daha nezih olduğundan gerekli de değil aslında.
Web-page üzerine bilgim olmadığından yardımım dokunmayacağından özür dilerim.
Sadece ileri de arayüz değişikliğine gidilirse ilgili arkadaşların aklında olabilir.

http://i46.tinypic.com/zxldfa.jpg

@Tolga Çabuk

Böyle bir uygulama olduğunu ilk defa duydum. Teşekkürler.

Ben bir cep telefonu forum sitesinde karşılaştım. Mesajların alıntı yazan yerinde birde çoklu seçenek var. Kullanıcıların mesajını seçiyorsun cevapla dediğinde hepsi otomatik alıntı yapılmış olarak geliyor. Ama bu forumun altyapısı bu işlem için uygun olmayabilir.

daha düne kadar (16/06/2010) hiç sorun yoktu ama dün nedense anlayamadım tüm özel mesajlarım ve aboneliklerim silinmiş... sebebi ney ola bilir....

konuyu yanlışyere açtıysam özür dilerim konuyu nereye açmalıyım.....

Evet konuyu doğru yere açmışsın. Konuya gelince biri sana kötü bir şaka yapmış olabilir. Teknik açıdan böyle birşey olsaydı herkeste olur diye düşünüyorum.

Geri