Scudo Sports

Forumdan çıkış yapmak

Scudo
Evet, tahmin ettiğim gibi onuncu baskı sözlükte de ''dj'' diye birşey yok.

Evet çok güzel bir konuya değinmişsiniz türkçe mizi bozmamaya önemle dikkat edelim beraber pedallamak dileğiyle herkeze iyi günler

@kıvanc kaynak

Ah Kıvanç ah :).

Yanlış anlama sakın, sadece bir örnek vermek istedim. Kim bilir benim de kaç milyon adet hatam vardır forumdaki mesajlarımda. Ancak en azından bu konu altında yapmasaydın yahu :)

Simdi ben, ''Turkce klavyem olmadigi icin'', bir ''Turkce katili'' mi oluyorum?:D:p

Gercekten bu kadar duyarli uyelerimizin olmasi beni inanilmaz mutlu ediyor...

Umarim hep bu duyarlilikta devam ederiz...

Iyi forumlar, iyi gunler:)

"tekteker çıkış yap" :D ana sayfada altta yazıyo ya. :D emir kipi kullanmışlar. bide tekteker çıkış yap defol git der gibi :D ne zaman görsem tırsıp hemen çıkış yapıyorum:p burdan yetkililere sesleniyorum .. :D

@Kaan Uysal

Kaan kız arkadaşına bu cümleyi kaç milyon kez söyledin ? :D Beynine işlemiş artık :D
Emre = Kaan nbr ?
Kaan = Lütfen beni terketme bitanem :D
Emre = ne bitanemi len ! :D

Abi hakikaten one öyle yaa kover gibi daha yeni gördüm :D
söyle bişi yapabilirlerdi - Syn.EMREEDE çıkış yapmak istiyorsanız lütfen butona basınız, basarsanız sağlıklı ve mutlu günler dileriz,Basmassanız forumda gezinmeye devam. Bisiklet Forum...:D:D banlıycaklar beni :D

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
@tekteker

o zaman kaanın dediği gibi olursa sen hiç çıkış yapmassın artık

:D güzel espri olmus :)

olabilir.. :D her şeyi biz mi düşünelim yaf :D yetkililer düşünsün..

@Kaan Uysal
hakkaten güzel espri :D koptum :D

Iyide; ''Cikis yap'' oldukca normal:)...
Bence korkmana gerek yok:p...
Forumda kimse isirmaz:D:D:D

@Alican
yok o şekilde normalde
"tekteker çıkış yap" yazıyo ya :D o tuhaf oluyo.
çıkışyap fazla durdun sen tekteker :D
tekteker defol :D
emrediyorum tekteker çıkış yap :D
yoksa görürsün gününü D:

ben hep üstteki çıkışa dikkat ettiğimden alttaki çıkış yap yazısını ilk farkettiğimde yanlış bir giriş falan yaptımda uyarılıyorum diye düşünmüştüm açıkcası. Ama lütfen terketme bitanem yazısına rastlamakta psikopat bir sevgilinin siteyi ele geçirdiğini düşündürürdü heralde:)..

Ne yazılsın öneri warmı?

çıkış veya güvenli çıkış :p

Rahatsızlık verici bir konu değil...

Geri