Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumun yönetim biçimini forumdakiler belirlesin; hadi pedalcı kardeşlerim :)

@Selim Çam

Benzetmeler ve öneri pek yerinde değil, demokrasi de herkesin kafasına göre takılması değildir. Seçimle başa gelen de "seçilmiş olmanın" verdiği rahatlığı kullanacak...Gaza gelip aday olanlar sonradan çuvallarsa ne olacak? Bence bu işi başlatanlar ve doğal seleksiyonla iş başına gelenlerle devam(aynen şimdiki gibi) etmek gerekir. Bu fikri ortaya atmak bence onların emeğine saygısızlık olur...

Scudo
Böcek ben mod olsam hersey serbest .. Ben kuralcı deilim ama disiplinliyim .. Sınırlarla yasamak gereksiz .. Herkes kendi kuralını kendi koysun :D:D:D yasasın özgürlükkkkkk :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Bana uymaz doğru bir görüş değil bu :mad:
ben örneğin Ömeri paso ve banko desteklerim ama Ömerin dedikleri çok haklı, bence benden de Ömer den de iyi bir yönetici olmaz.. ama iş sevme beyenme olayına gelice direkman çok sevdiğim insanlar var (en başta Bülentim(Giant ) var bak buraya yazmadan edemeyeceğim ) hemen puanlarım valla..
Ama bence gereksiz bir konu olmuş bu..:(
Söylemeden edemiyeceğim bu iş için benim bir numaram Halil Kardeşim Cumhurbaşkanı ;) :D bile seçerim onu
Bir insan bu kadar mı kendini iyi yetiştirir bu kadar mı olaylara soğuk kanlı hakkaniyetli kurallar prensipler gereğince yaklaşır . hem onu hem de ailesini yakın arkadaşlarını yürekten kuluyorum .

@Hasan Hakan Koç

ilginçtir bu yorumumdan eksi puan yedim selimden :(
bu nasıl nasıl bir mantık :rolleyes:
hem tartışalım deniyor hemde konuya katılma zorunluluğum olmadığı söylenerek eksi puan veriliyor.
izinmi alacaktık:rolleyes: bir dahaki sefere sevdiklerinizin isimlerini yazarsınız ona göre yorum alırsınız: rolleyes:
bu ne bu perhiz bune lahana turşusu .. hadi bana eyvallah:mad:

Neden eksi verdiğimi de yazsaydınız keşke. Bu arada siz de bana bu başlık altında eksi verdiniz; bu da forumdakilerin bilgisine. Ne komik bişiy; çocukca... Ayrıca kişiliğimi gösterdiğini söylemişsiniz... Teşekkür ederim en azından sahip olduğum bir kişiliğin farkındasınız... Umarım sizin de bir kişiliğiniz vardır; ve başkaları da bunun farkındadır...

Başlığı açan kişi olarak Hasan Hakan Koç'un kişisel konularıyla konuyu kirlettiği ve saptırdığı için gereksiz mesajların silinip kaldığı yerden konunun devam etmesini istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@Selim Çam

Forumun Yönetim... 13-05-2007 01:56 AM Selim Çam konuya katılma mecburiyeti oldugunu sanmıyorum; gereksiz buluyorsanız bisiy yazmasaydınız.

yazmışsınız
eksi puan yorumunuz bu birdaha istediğinizi yazabilirsini seviyemi koruyorum . size eksi puan vermek le bile hata yapmışım özür dilerim. esenlikler dilerim

konuları bu şekilde tartışmaya bile ilk elden demokrasi diyebiliriz.bu açıdan başlık çok yaratıcı ve hoş.insanlar forum yöneticilerinden memnun olabilir veya olmayabilir.ben şahsen çok haklı olduğunu bildiğim,tezleri hukuki savunmalar gibi detaylı mesajlara ilgilenildiğini belirten bir yanıt dahi alınmadığını bilirim.ama bu kadar iş arasında yetişemiyoruz diyenleri de anlarım.yöneticiler içeriğe dair ne yorum yaparlar acaba...

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
@Selim Çam

Daha çok değil,17 Nisan 2007 tarihinde aşağıdaki gibi mesajı atıp,bir ay bile geçmeden nasıl böyle diyebiliyorsunuz anlayamıyorum.

@Selim Çam

Secimleri hep sevmisimdir ancak gercekten saglam bir yonetici ekibi varken bende pek katilamiyorum bu dusunceye.Zaten bisikletforumu bugune getirenler suanki yonetici kadrosu,bize kaymagini yemek dusmez gibi....

Ancak her goruse saygi duydugum icin sadece benim oylar eski kadroya diyorum.

siteye reklam veren firmaların parasıyla server alınır...

server almak çok böle basit bir olay değil :) ayrıca reklam dediğin şeyden fazlada bi para gelmiyordur eminim sen host alır veya resel kiralarsın reklam parasıyla ancak server almak demek server kasa almak demek oluyorki o biraz sıkar insanı ucuz bişe değil bakımıda uzman işi

Bence de adminlerimiz buraya kadar getirmişler başka birileri geçince bu düzenin sağlanamayacağına ve eskisi gibi olamayacağına inanıyorum.Yöneticilerin Murat Abi ve Tuğrul Abi'nin , moderatörlerin değişmemesi taraftarıyım.

• Beğen
Tepkiler: korayyetgin
İnsanları olduğu gibi kabul ederseniz anlarsınız Tuğrul bey. Sizler insanı kabul etmiyorsunuz; önce insanı kabul edin; umarım anlamışsınızdır. Sevgi ve selamlarımla.

Başlık altındaki gereksiz mesajların silinmesini rica ediyorum; konu saptırılıyor.@Tuğrul

Ayrıca yineliyorum... Kimse konuya katılmak zorunda değil... İnsanca olumlu ya da olumsuz fikir beyan edebilir herkes... Tabii ki saygı çerçevesinde... İnsanların kişiliğine laf etmeden; gururuyla oynamadan!

@Selim Çam

Anlayamadım,kusura bakmayın.Şunu iyice açıklayın lütfen.Belki benim gibi anlamamış olanlar vardır.

Psikolojinin konusuna giren bir konu başka bir başlık altında açıp sorarsanız oradan devam ederiz; konu başlığıyla alakası olmadığı için daha da açamıycam.

"Başlık altındaki gereksiz mesajların silinmesini rica ediyorum; konu saptırılıyor." ricamı da ciddiye alın lütfen.. Sevgi ve selamlarımla..

@Tuğrul

Ben tüm bu eleştirilerin üzerinde kendi yorumumu getireceğim. Sadece önceki mesajlardan Hakan Abi'ye çok çok teşekkür ederim (Hasan Hakan Koç).
Öncelikle, burası bir forum, bir ülke değil. Bu ne demek? Eğer ki bir ülke olsaydık, siz burada doğmuş olurdunuz. Bunu değiştirme şansınız olmazdı ve bu nedenle de kendinizi yönetecek insanları seçmek en doğal hakkınız olurdu.
Ancak biz bir kurum gibiyiz ve bu kurumun sahipleri de Tuğrul Mutlu ile Murat Kılıç. Yani forum üzerindeki her türlü tasarruf hakkına onlar sahip. Aynı bir işletmede olduğu gibi.
Bu nedenle bu "firmanın" tüm "müdürleri" ve "müdür yardımcıları" onlar tarafından aday gösterilir ve yönetim kurulunun diğer delegelerinin oyları ile seçilir.
Çoğu kez farkında olmasak da buradaki üyeler bile bu forumun bir çalışanı sayılırlar, tabi aynı zamanda da müşterisi. Çünkü bu forumda üyeler tarafından "bilgi" üretiliyor. Üretilen bu bilgiler yine üyeler tarafından kullanılıyor.
Bu nedenle hiç bir işletmenin sizin başınızdaki departman müdürlerini sizin seçmeniz gibi bir hakkı size vermeyeceğini hatırlatırım.
Yine Selim Çam'ın dediği gibi bu konuya katılıp katılmamak herkesin kendi arzusuna kalmış ise, yine bu forumda var olup olmamak da herkesin kendi arzusuna kalmıştır.

Bir diğer değineceğim konu ise, bu tip başlıklar hakkında. Bu tip başlıklar, herkesin kendi hür iradesi ile yorumlarını getirdiği, bilginin pek söz konusu olmadığı başlıklardır. Bu nedenle, özellikle konuyu başlatan kişinin, yorum belirten diğer bireylere karşı eksi puan vermek gibi bir tutum içerisinde olması hiç bir koşulda etik değildir. Ancak kendileri, bu fikri ortaya atarak, diğer üyelerden gelecek artı ve eksi değerlendirmeleri baştan kabul etmiş olurlar.

Son olarak, Tuğrul Abi'nin de önceki mesajlarında alıntı yaptığı Selim Çam'ın "Forumu terkediyorum" anafikirli mesajını da hatırlayarak, bu açılan konunun hiç bir şekilde yapıcı, objektif ve iyi niyetli olmadığını da düşünüyorum.
Saygılar.

Geri