Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

FPS oyun oynayanlara bir sorum var...

Emre Yönlüer

Forum Bağımlısı
Tepki
2.082
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Trek
Merhaba arkadaşlar;
Fps oyun oynayan arkadaşlara bir sorum olacaktı.

Ben Logitech G602 optik mouse kullanıyorum ve fotoğraftaki gibi bir mouse pad var elimde. Yalnız bazen kendiliğinden farklı-farklı yönlere kayıyor ve beni deli ediyor (özellikle bf4 oynarken). Oynatmadığım halde sağa-sola kayıyor.

Ben de bunun mouse pad den kaynaklandığını düşündüm ve yeni bir mouse pad almaya karar verdim.Sorum şu ki;
Hangi mouse pad i alayım???

20171113_201245.jpg 20171113_201311.jpg

Önerilerinizi bekliyorum :):)

Scudo
(link) kesinlikle öneriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Optik mouslarda bu tarz sorunlar her zaman oluyor yaniliyor olabilirim ama tamamen siyah mous pad kullaninca mousta bu tarz sorunlar daha az goruldugunu fark ettim bana sorarsan isigin frekansinin kaymasiyla ilgili oluyor olabilir mousun kirmizi isiginin belli bir frekansi var farkli renkte zeminlerde bu frekans kayiyor.

• Beğen
parlak biraz sanırım pad o yüzden yansıma yapıyor olabilir.ama önce başka şeylerin üzerinde dene boşa para verme mouse da hata varsa garantiye gider.bende logitech g9 sanırım vardı gözümle gördüm köreldiğini.pad de çalışmamaya başladı masada sonra gazete koydum sonra ahşap vs derken hayatını kaybetti.sonuç para iadesi oldu.thermaltake theron aldım o parayla muhteşem ötesi tavsiye ederim mouse alacaklara meraklılarına

@Denizcagan
Sağolun buna bir bakayım.
Aşırı pahalı da değilmiş:harika::harika:

@burak özgüng
Laptop un köşesinde denedim orada iyi çalışıyor:harika:

• Beğen
Tepkiler: burak özgüng
@Denizcagan
Ben de aynısını kullanıyorum, çok memnunum. Mouse ile birlikte paket halinde almıştım.

Çinden iki tane mouse pad almıştım. Beklediğimin çok üstünde bir kalitede gelmişlerdi. Hala kullanmaktayım ve çok memnunum, öneririm.

Razer ve steelseries di aldıklarım, tanesi 15₺~ ydi. Ancak şuanda ikisinin linklerini bulamadım. Ayrıca aliexpressten tekrar baktım, aldıklarıma benzer yok ortalıkta o_O

Steelseries QCK Mouse pads Game Team RAZER NIP Ninjas in Pyjamas gaming Mouse Pad Fnatic NAVI VIRTUS.PRO Cloud9 Envyus DOTA2 MAT
(link)

İsteği üzerine arkadaşıma almıştım bunlardan birini. Bendeki razer kalitesindeydi. Online oyun oynayan biri olarak tavsiye ediyorum.

Bendeki razer kumaş gibi bir şey. Parlama yapmıyor yani, bulabilirsem linkini atarım

@Emre Yönlüer Ben kablosuz olmasına bağlıyorum. Klavye kablosuzsa, etrafta elektronik bir takım fantastik dalgalar manyetik alanlar vs varsa kafası karışabiliyo.

@burak özgüng merhaba
bu mouse'u ne kadar zamandır kullanıyorsunuz _?
son 5 sene içinde 2 tane logitech g300s eskittim hep sağ sol klikleri bozuldu. 2-2.5 sene kadar düzgün çalışıyorlar

ayrıca diğer sitelerde 220tl + fiyatlaras atılırken hepsiburada fiyatı 159tl
(link)

Herkes yazmış ama, ben de yazayım. Yıllardır Steelseries QCK kullanıyorum. Sizi de memnun edecektir.

• Beğen
bende bi çok pad denedim fakat çözümü mouse pad kullanmamakta buldum:) sanırım 2 seneden fazla oldu bu şekilde çıplak masamın üstünde kullanıyorum , herhangi bi sekme sapma vb birşey olmuyor, sadece masanın mouse kullandığım bölümünde biraz renk farklılığı oldu o kadar:)

Tek renk bir mouse pad kullanın. Ben asus cerberus kullanıyorum ve öneriyorum, gayet memnunum indirimlerde 49.50 TL fiyata aldım fakat şuan fiyatları 120 TL civarı. Bütçe az derseniz steelseries gck alabilirsiniz kendisi güzeldir bir mouse pad'dir(arkadaşlar üstte de önermişler).

Unutmadan hyperX mouse padler de çok güzel.

• Beğen
@Mert Ahmet valla hocam 3 seneyi geçti hala çok memnunum.kalite ve okuyucu olarak gayet üst düzey.bende vatandan almıştım.g9 da ordan aldım sonra servis para iadesi yaptı bende aynı yerden gittm bunu aldım.vatandan takip et derim arada kdv indirimi vs oluyor.benimki siyah olan model.bir çok rengi var aslında ama sadece beyaz ve siyahı var şu an türkiyede.tavsiyem beyaz güzel ama yüzeyi daha kaygan o yüzden siyah al derim.

@Mert Ahmet ya linki görmedim pardon.hocam beyaz olduğundan dolayı fiyatı uygun ama alınır.fps ve strateji oynuyorum genelde memnunum.valla 50 tl fark verip siyah alınmaz bence al gayet uygun fiyat.

• Beğen
Tepkiler: Mert Ahmet
Ben de bir süredir şunu kullanıyorum baya uygun fiyatlı ;
(link)

Neymiş bu konu diye girdim 50-100 Liraya mouse pad'leri görünce irkildim resmen. Birde bisiklet ekipmanlarını pahalı sanıyoruz. Mouse pad gibi gereksizlik abidesi bir ürünün fahiş fiyatlara satılması şaşırtmıyor ama. Oyun sektörü sinema sektöründen fazla para kazanmaya başladı.
Yaklaşık 15 senedir dijital tasarım ve animasyon işindeyim. Mouse ile çizim bile yaparım bu sebeple yüksek dpi benim için çok önemlidir. Ama şimdiye kadar hiç kullanmadığım şey mouse paddir. Ofisimde masam tahta hiç birşey koymuyorum, evde cam masam var. Evde, kapağında Hendrix babanın olduğu 2001 tarihli bir Roll dergisi mouse padim :harika:

• Beğen
Tepkiler: Wizard
Evde 300 liralık CS-GO için özel Steel Series Mouse ve halı kadar mouse pad var ama her şey bilekte bitiyor,emin olabilirsin :)

• Beğen
aslında sıkıntı mousepad de olmayabilir.bende de g300s var bazen atadığım makrolar siliniyor veya kendini tekrarlıyor.kronik bir sorunda olabilir.(ama bu bahsettiğim şeyi çok nadir yapıyor)

Geri