Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

FPS oyun oynayanlara bir sorum var...

@burak özgüng
peki thermaltake'in programı nasıl nelere izin veriyor ? logitech gibi kendimiz makro yazıp tuşlara atamasını yapabiliyor muyuz ? sanırım 3 tane programlanabilir tuş var (2si solda bir tanede sağ tuşun sağında) doğru görmüşmüyüm ? ürün ve arkaplan beyaz olunca böyle şeyleri farketmek zor oluyor. :)

Scudo
Hepinize cevaplar ve öneriler için teşekkür ederi arkadaşlar...:harika::harika:
Bugün steelseries alayım diye gittim koskoca Eskişehir'de bulamadım:islik::islik: ve şunu almış bulunmaktayım;
20171114_202950.jpg

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
@Mert Ahmet
2 solda 1 sağda 2 tanede üstünde extra atama yapabiliceğin bir tuş bulunuyor.makro deniyor doğrusun ama ben hiç kullanma gereksimi duymadım fps ve stratejide genelde klavyeye alıştım ordan ayar yapıyorum.her yerinde led var istediğin renk yapabiliyorsun özel ağırlıkları var çıkarıp ekleyebilirsin.altındada profil ayarı ile fps ayarı var ordanda anında kendi ayarlarında dönüş yapabilirsin.üstündeki ekrandan da hangi modu kullandığını takip ediyorsun.kısaca varda var hocam:) benim siyah al dememdeki kasıtta aslında kendimden kaynaklı ellerim terlediği için tavsiye ettim mat bir yapısı var eli pek terletmiyor.açıkcası daha iyi mause bulman zor var ama 500 lere çıkmak gerekir oda saçma.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@burak özgüng
ben dota oynuyorum normalde mouse'um bozulduğu için ara verdim oyuna :D
g300de sağda solda 2 şer tane ortada da dpi ve mod ayarladığımız tuşlar var ben sağdaki tuşlarla hızlı item alıyorum el alışkanlığımı değiştirmek çok zor bu mouse'da da tuşun yeri çok yakın hatta belki benim alıştığım yerde
bu gibi şeyler ufak gözükse de online oyunlarda çok öne geçmenizi sağlıyor :)
yarın kartın durumuna bakıp bir tane alıcam :D bu mesajınızla karar kıldım :)

• Beğen
@Mert Ahmet zaten kutunun üstünde rts oyunları yazıyor.daha tuşlu olan modellerde var ama evet dota için vs mouse üstünde makro tuş olması şart.valla memnun kalmama durumun pek olucağını düşünmüyorum makro tuş sayısına iyice bak dediğim gibi tam emin değilim çünkü hiç kullanmadım.şimdiden hayırlı olsun

Optik oyuncu mousesi var ama kablolu , düşük yavaş narin dokunşularda biraz titreme oluyor mousede. Bu yüzden size yeni bir herhangi oyuncu mousesi önerebilirim. Aşınmamış olmasına dikkat edin optik mouseler hassastır. Heleki bendeki gibi 1ms gecikme süresi varsa...

SteelSeries Qck mousepad'ını önerebilirim biraz kalındır. Alışırsınız saten zamanla.

Eğer çok iyi bir oyuncuyum benim için herşey önemli falan diyorsanız csgo e-sport'cularının mousepadlarını inceleyebilirsiniz.

Mousepad aldınız sorun hayla devam ediyorsa demekki sorun mousede olabilir.

• Beğen
@MuratCan59 Sağolun mouse pad aldım:harika::harika:
Steelseries almaya gittim bulamayınca trust gaming series aldım:):)
Sert ve üzeri tek renk bir mouse pad(yukarıda fotosunu attım)
İlginiz için teşekkürler:harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: MuratCan59
Mousepad mouse kadar olmasa da önemli bir şey 150 Tllik mousein varsa hiç değilse 50 tllik mousepadin olsun . Sonuçta farenin altındaki teflonun zarar görmemesi ve optimal bir şekilde çalışması için mousepad şart. ha ben de ucuz bir şey kullanıyorum ama pro-fps oyuncusu değilim. günlük işlerde kullanıyorum

• Beğen
@yb672501 Ben 136 oldum ama halaaa çok ölüyorum :kedicik::kedicik:
Tabi hileci de çok fazla:acpsnr::acpsnr::acpsnr:
Bu arada nick'im [JNG]edonis63(ekleyebilirsin)

Geri