Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Free Download Desktop Clock ( cok güzel bir saat programı)

Scudo
bence nasılki bisikletimizi hafifletmek için gramları bile hesap ederek fazlalık hiçbişey takmıyorsak üstüne bilgisayarımız içinde aynısı geçerli..
bu program öyledir demiyorum ama unutmayalım yararlı gibi görünün biçok program aslında geri planda bilmediğimiz şeyler yapıyor olabilir..
bir programın virüs/trojan/spy olarak algılanmaması onun %100 güvenli olduğu anlamına gelmez.. örneğin buna benzer küçük bir program yaparız görünüşte yararlı bir amacı vardır ama geri planda hergün rastgele bir dosyanın silinmesini sağlayabiliriz.. acaba fazla mı şüpheciyim :D
biraz paranoyakça bir yaklaşım olsada dikkatinizi bu noktaya çekmek istedim. bilgisayar dünyasında şüpheci olmak iyi bişey, hele bir program free ise ona daha bir dikkatle yaklaşmak lazım :)
sorunsuz bir windows dileğiyle... :D

Normalde gereksiz saat programları diye düşünüyorum ama bu programı arşivime aldım. Hoş bişeye benziyor.

Ben şu anda ClocX 1.5 beta 1 kullanıyorum. Gereksiz ama hoş duruyor. Ayrıca Ramazanda sahura beni bu program kaldırdı. (PC açık kalmak sureti ile)
(link)

Geri