Burasi uygun yermi bilmiyorum ama adamlardan cok etkilendigim icin gonderiyorum. Full susp. xc ile surusleri inanilmaz. Ikinci video daha acayip bisey.
Bu adamların hepsi kazma ya Birde düştükten sonra tribe giriyolar Kıyafetler ve korumalarda içler acısı bempeli morlu tayltlar fln Biraz daha düzgün klasmanını buldum ben 1992 uci yarışından. (link)
Topu topu 2 tane ön amortisörlü bisiklet gördüm..öyle olsa bile en fazla 5 cm çalışan amortisörlerdir o zamana göre..tahta gibi bisikletlerle iniyolar..o zaman V fren bile yok.. bisikletleri durduramıyolar..yazık yaa adamlar hadım olmuş resmen.. :s
doruk manastirin uzunluguda bunun kadar bisey. zorluk dereceside buna yakin tahta ramplar yok sadece ama genel olarak benzer yerler var whistler ariyosaniz gidin derim.
Adamların ne güzel parkları var. Fırsat olsada gidebilsek keşke. Zaten videoları izleye izleye parkuru ezberledik sayılır Elemana gelince profosyonellik böyle bişey galiba FS, hardtail farketmiyor..
adamın kullandığı kadro marin alcatraz tarzı cromoly bi kadro gibi duruyor...
yapıbakımından ince bi yapıya sahip...
benim merak ettiğim bu marin alcatraz veya specialized P2 cro-mo gibi bi kadro bu tarz bi sürüye dayanıklımıdır...??