arkadaşlar vites kablolarım kırmızı ve fren kablolarıda kırmızı olsun istiyorum. frenim deore hidrolik fren. üstündeki stock hortum siyah. hortumu söküp yeni kırmızı hortum takmak çok uzun iş. ne önerirsiniz ? hortumu kırmızı elektrik bandıyla sarsam nasıl olur ?
İşçiliği çok ama kabloyu değiştirmek çok daha temiz olacaktır öbür türlü sökülmesi, yapışkan kalması vs. çok daha sıkıntılı olur. Demin bir klavye kazası yaşadık f/q çevriminde, rahatsız ettiğim olduysa kusuruma bakmasın lütfen.
Denediğimi söyleyemem ama folyo ile düzgün bir şekilde kaplayabilirsin. Sökmek istediğin zaman fön kullanırsan tutkalı daha az kalır ve kolay temizlenebilir. Hatta neon veya fosfor folyo ile beklentinin üstünde olabilir. Fakat bu fosfor folyo ile kaplaman neticesinde sökme işlemini gerçekleştiremezsin içinde metal parçacıkları olduğu için sökmek hayli güçtür.
Bende degistirecegim ama hidrolikle ugrasmak istemedigim icin sadece vites kablolarini degistirecegim, elektrik bandi isini kesinlikle bosverin bom bos kalsin daha iyi o bant basit ve cirkin bi goruntuden baska birsey vermeyecektir ayrica cok ince olduklari icin tam bir renk vermek yerine soluk bir kirmizi verecekler kablolara