Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fren seçimi

Tepki
3
Bisiklet
Merida
arkadaşlar bisiklet alırken hidrolik disk frenmi v tipi frenmi peki neden anlamlı bir cevap bekliyorum?

Scudo
Zorlu arazi şartlarında kullanmayı düşünüyorsan hidrolik disk fren en iyi seçimdir. Yoksa sadece şehir içinde git-geller için kullanacaksan v-fren yeterlidir ve bütçeni de zorlamaz.

yağmurda sürmeyecekseniz v fren, başka türlü hidrolik işe yarıyor mu emin değilim ama durma mesafesini kısaltıyor oda bir avantaj

Bir v-fren kullanıcısı olarak söylüyorum performansta durma mesafesinde arazide yağmurda çamurda çok fark ediyor

Kısacası disk fren, v frene göre daha performanslıdır, daha sağlamdır, ayrıca mtb'ye v fren yakışmıyor :)

Eğer bütçen hidrolik disk frenli bir bisiklet almaya yetiyorsa kesinlikle hidrolik disk fren al. Her açıdan hidrolik fren v-frenden çok daha iyi.

Herkese merhaba 5-10 gün içerisinde kendime şehir bisikleti almak istiyorum fakat kafamda bir soru var şehir bisikletlerinde fren sistemi nasıl olmalıdır. Bir takım insan hidrolikten şaşma derken bir takım insan da şehirde hidrolik boşa para ve ağırlık olur diyip kafamı karıştırıyorlar açıkcası.Mesela kron tx 150 modelinde 1.1185 tl vfren sistemli model,1.385 tş ye hidrolik fren sistemli model satılmakta aradaki 200 tl paraya hidrolik fren sistemi değer mi değmez mi ? Şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Geri