Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuar-fuar dediler....

Bence Bisikletforum olarak bir grup oluşturup Kophenag/Danimarka'da ki bisiklet fuarına gidebiliriz:harika:
Hem çok kişi gidince ucuza gelebilir diye düşünüyorum,hem de Bisikletforum'un reklamını yaparız oralarda:)

Yönetici arkadaşlar bir fuar-gezi grubu oluşturabilir...
(link)

Bilgilerinize arz ederim
Emre YÖNLÜER:D

Scudo
Bu yıl gidemediğim için üzülmüştüm ama burada ve Facebook'da okuduğum kadarıyla pek de güzel geçmemiş bu sene.
Bilet fiyatlarının da yüksek olması cabasıydı.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@Emre Yönlüer
Şimdi bir yığın saçma salak adam,sen avrupadaki fuar bileti fiyatlarını biliyormusum diye sorar :)
Onlar acaba avrupa daki işçi,memur ücretlarini biliyorlarmı?

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Gecen yil Cyclist dergisi fuar bileti vermisti dergiyle birlikte. Bu yil vermediler, ben dedim kesin bisey vardir diye :D

@avkebele tuyap cnr den kurtulmak icin yapilmis sadece biaiklet fuaridir.. acik soylimm motobikeden daha fazlasi.tuyapta vari daha ilk.olmaina.ragmen... bu sene tuyapa kayma cok olabilir... biikletciler tuyapta cogalabilir..

@Özcan. Bun d an sonra sadece bisiklet olan fuari destekliyorumm... 16 aralik 2017 avrasya bisilet fuarii... en azindan ilgi var bisilwtliye..

@Cömert bi daha motobikeye gitmem, sadece bisikle olan avrasya bisiklet fuarini 16 aralik 2017 dateklwywcwhim

@cihan cambaz geçen yıl TÜYAP sadece bisikletlilere özel değildi. Çok çok kapsamlı bir GYM fuarıyla birlikte yapıldı. Aynı esnada vücut geliştirme yarışmaları yapıldı. Hatta her yer haşlanmış yumurta kokuyordu :)

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
"Bisiklet gelince akla en yakın mobilyacı gelir" mantığı ile hareket eden bir toplumuz genel olarak. Bu tip fuarlarda 2-3 üst düzey bisiklet görebiliyorsak bu bizim için lüx sayılır.
Selamlar.

Yerli markayı yerden yere vurma mantığını anlamış değilim elin yabancısına gideceğine bizdekiler kullanılsın

@MtbHastası01
Yerli markaları kimse eleştirmiyor ki?Ben sadece konuyu açarken en çok satan yerli üretici Salcano bile yoktu fuarda demiştim.
Benim eleştirim fuara katılımın az olmasıydı.Yoksa hiç bir firmayla alıp veremediğimiz yok.

• Beğen
Tepkiler: Ruhullah.Grbz
@Özcan.

Ankaraki fuara giden oldumu, yarın gitmeyi düşünüyorum ama istanbul gibiyse gitmeye değmez

Geri