Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji Absolute 1.1 vs. Specialized Sirrus Elite Disc?

@Murat B.

murat bey in bu yorumu herşeyi özetlemiş.fazla da birşey yazmaya gerek yok kanımca.
bu topikte yazılan tüm modelleri gidip gördüm,inceledim.hatta yazılmayan birkaç modele de bakmışlığım var.

murat bey in de dediği üzere,sizin bisikletle ne yapacağınızı bilmeniz işinizi epey bir kolaylaştıracaktır.ben de bir süredir sizin gibi şehir-fitness bisikletlerini inceliyorum.ancak bisikleti şehir içinde keyifle kendimi yormadan sürmek istediğim için birkaç güne kadar cube hyde almaya niyetim var.şu ana dek almamamın tek nedeni canlı görememek oldu.onu da yarın öbürgün gerçekleştirmek istiyorum.zira bedenimiz de yakın olduğundan birçok modelde arzu ettiğimiz kadro ölçüsü bulamıyoruz.

sözün özü siz bisikletle ne yapmak istediğinize karar verdikten sonrası kolay.

Scudo
@gio İzmir'de pek çok ulaşım vasıtasına katlanır olmayan bisikletle binebilirsiniz. O yüzden hiç pişman olmazsınız, gönlünüz rahat olsun.

@skywagon, teşekkür ederim. öyleyse ikincil bisiklet olarak ileride düşünmek daha mantıklı geldi, elzem olursa. aceleci davranmayıp izmir'e gelince canlı kanlı görüp karar vereyim.

cube hyde'leri internette inceledim. pro olanında ve racer olanında göbekten vites var. verilecek farka değer mi? ( Göbekten vites hız yapar mı ? - BisikletForum ) burada göbekten vitesle ilgili güzel paylaşımlar yapılmış.

şimdi merak ettiğim şey şu Fuji 1.1 disc için etiket 1280 Dolar. Bu fiyat üzerinden mi %40 indirim yapacaklar.Yoksa bu indirimli fiyatı mı?

bugun derin arastirmalar sonucu bir marka daha kesfettim ve harika bisikletleri var.ama turkiye piyasasinda yok maalesef.

Geri