Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fujİ absolute 2.1 (fotografli)

Scudo
Bir kaç ay olmuş bisikletten memnun musunuz ? Birde bisikletin bagaj deliği var mı bilgilendirirseniz iyi olur D:

@Uras Cumhuriyet

Bir kaç ay olmuş bisikletten memnun musunuz ? Birde bisikletin bagaj deliği var mı bilgilendirirseniz iyi olur D:

Onde de arkada da bagaj yerleri mevcut. Onun disinda bisikletimden memnunum saygilar :)

Selamlar,

2015 2.1 kullanıcısıyım. Bu bisikletle tanışmam ve almam bir anda oldu. sedona, merida ve cannondale araştırmalarımdan sonra cannondale'in carbon maşa bir modelinde karar kılmıştım. quick serisiydi yanlış hatırlamıyorsam. Fakat bu karbon maşa benim bütçemi aşacaktı (fakat eminim çok güzel bir bisiklet olacaktı), bende araştırmalarım sonucunda fujiyi buldum ve direk 2.1 i aldım. Quick serisinin 4 ve 5 i ile fujinin 2.1 ve bir alt modeli fiyat olarak yakınlar. dediğim gibi bütçemi aşma yoluna gitseydim bu iki markadan quick 4 ve absolute 1.5 karşıma çıkıyordu, bu kıyaslamayı o günkü indirimli indirimsiz fiyat ve nakit alışveriş kıyaslamasıyla yaptığımı not düşeyim. Fuji 1.5 indirimli fiyatına göre çok cazipti ama şimdilik beyaz 2.1 ile yetindim.

Markayla ilgili bilgi ve izlenimlerimi aktaracak olursam.. öncelikle köklü bir marka olduğunu gördüm ve bu bisiklete bir tarz olarak yansımış. Gerçekten özel bir bisiklet, aranızda bir bağ ve iletişim oluşuyor en azından bende öyle oldu. Modelime gelince, şehir içi asfaltta geçen gün "tam bir makina" derken buldum kendimi fakat onda ne bir motor var ne başka elektrikli bir sistem. Rahatlıkla 50 km hıza çıkıyorum. Yakında biraz daha hız denemesi yapacağım. Daha yavaş gitmek isteyenleri de hiç yormayacak bir bisiklet. Dik yokuşları çıkarken son derece rahat. beden olarak cannondale'in L bedeni fuji'de M ye denk geldi. Boyum 1.78 m bana fazlasıyla oldu. Alacak arkadaşlara küçük bir not olarak düşeyim, tabi boy ölçüm konusunda başka ayrıntılar var onlarda göz önüne alınmalı.

Bende zamanla tecrübelerimi yazarım. An itibariyle kesinlikle tavsiye edeceğim bir model 2.1 fakat bütçenizi biraz zorlayabilirseniz ve bisikleti evde yatırmayacaksınız o tatlı mavi rengiyle de 1.5 u test etmemiş olmama rağmen gözüm kapalı öneririm. Tabiki tarzınıza, zevkinize, ihtiyaçlarınıza uygun muadilleriyle kıyasladıktan sonra karar verilmeli...

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@cazmenfatih

Merhaba fatih bey. Ben de 2.1 almayı düşünüyorum. ne kadara aldınız acaba ve ne renk? Ben bugün irtibata geçtim 2.1 kalmamış ama tekrar üretilecekmiş. Yarın ayrıntılı konuşacağız. siz fotoğraf ekleyip biraz daha bilgi verir misiniz

@Uras Cumhuriyet

Uras bey size de merhaba. Malum bu markanın kullanımı az. Almayı düşünüyorum. Her yorum benim için altın değerinde. Memnuniyetiniz devam ediyor mu? Mandal açılma sorununu giderdiniz mi? Ayrıca 1,79 boyu 80 cm bacak boyum var. Kaç numara kadro önerirsiniz?

@unmei

Öncelikle merhabalar. 2.1 kullanıyorum genel olarak memnunum. Soracağınız belli bir konu varsa yardımcı olabilirim. Kullanım tercihleriniz ve Yolların durumunu da belirtirseniz Detaylı bir yorum yaparım. 1 Yıldır en ufak bir sorun yaşamadım bunu da belirtmek isterim.

En son türkiye bisiklet turunda caja rural takımı fuji kullanıyordu, son etabı birinci bitiren ve türkiye güzelliklerini de kazanan gene aynı takımdan. Hatta bir de fotoğrafımız var.

Instagram da fickle_funk_ kullanıcı adımı aratarak benim fotolarıma ya da #fujiabsolute21 gibi aramalarla direk bisikletin fotolarına ulaşabilirsiniz.

Dosyalar

• WP_20150427_101.jpg
    WP_20150427_101.jpg
    77,9 KB · Okunma: 41
  • Beğen
Tepkiler: Transonic
@S.Koca

ilginiz için teşekkürler. şehir içinde ve bilhassa bisiklet yolunda gezi-spor amaçlı kullanacağım. düz maşa işimi fazlasıyla görür ama bir kaldırımdan inerken dahi jant yamulur endişesi mi duyacağım orasını bilmiyorum. fuji'yi yakından gördüm ve beni çekti. 2.1 in şu anki fiyatı 1450 gibi bir şey. 19 mayıs indirimiyle 1280'e düşüyor ama teslimatı haziran sonu veya temmuz başında yapıyorlar. benim bütçem maksimum 1100 çok zorlarsam 1200. bilmiyorum o zamana kadar beklemeye ve bütçemin sınırlarını zorlamaya değer mi? yoksa 850 liraya bir carraro sportive 244 alıp çekileceğim kenara.

Şehiriçinde rahatlıkla işinizi görür. Ben amacı dışında taşlı, topraklı dağ yollarında da kullandım. Jantları iyidir endişe etmeyin. Ama bisikletin ömrü için kaldırımdan atlamaya gerek yok. Yavaşça inebilirsin sıkıntı yaratmaz. Ayrıca yarın birgün uzun tur yaparsan o konuda da oldukça iyi. Beni rahatsız eden tek nokta selesi. Geçen hafta Antalya turunu yaptık 300 km herhangi bir sorun yaşamadım. Girdiğim hertürlü yola rağmen 4500 km de teker patlamadı. Ama 2015 de lastikleri değişmiş. Özetle amortisör düşünmüyorsan f/p olarak oldukça iyi.

Fuji 2.1 2016 modeli İngiltere fiyatı 280 pound. bu fiyata ne dersiniz alınır mı turuncu rengi var gayet cazip geldi bana. Yada specialized sirrrus sport 2015 modeli 350 pound. Sirrusta acera var bi tık daha ustun. Hangisini almak mantıklı olur ?
(link)

(link)

@mmnmtl Hocam ikiside benzer bisikletler.Bence rengidenden dolayı ve kadro tasarımından dolayı Specialized daha güzel ama siz görüntüsü rengi hoşunuza gideni alın.Zaten çok bir fark yok.

Hangisini beğendiyseniz onu alın.

@hlksnrr çok teşekkürler bi gorup öyle karar vercem bakalım.

@Hamit E. Öncelikle Herkese Selamlar, Fuji'nin Tüm Modelleri Montajı Yapılmış Halde Almanya dan geliyor,Amerikan ortaklı Japon Markası..Başka Yorum Yapmaya Gerek Duymuyorum..

• Beğen
Tepkiler: mmnmtl
Geri