Scudo Sports

Fuji kullanıcıları sizi böyle alalım

Alper Uğur

Aktif Üye
Tepki
87
İsim
Alper Uğur.
Bisiklet
Fuji
2013 model bir Absolute sahibiyim. Az olsa forumda Fuji kullanıcıları olduğunu gördüm. Bu konu altında bisikletlerimizi paylaşıp, mark hakkında diğer bisiklet severlere de referans olması açısından görüşlerimizi aktarabileceğimizi düşünüyorum. Niyetimiz belli olduğuna göre ben ilk galeriyi müsadenizle paylaşayım.

Scudo
İlk çıktığı sene kadro rengine vurulup taa İzmir'den getirtmiştim. Bu fotoda kadro harika çıkmış.

Fuji Nevada 1.7 D.Beni hiç üzmeyen bisiklet.Gerçi şimdi maşasını rock shox'la değiştirip park ayaklığını da söktüm.Kiltli pedala da geçicem yakında.;)

Dosyalar

• DSCF3857.JPG
    DSCF3857.JPG
    207,9 KB · Okunma: 72
Bu da son hali

Dosyalar

• DSCF4096.JPG
    DSCF4096.JPG
    194,5 KB · Okunma: 65
http://www.hizliresimyukle.com/images/2016/01/05/madalyasasali006.jpg 2016 Fuji Transonic Team,2015 En İyi Aero Tasarım Ödüllü,Katıldıgı İki Yarıştan İki Madalya Alan Yeni Bisikletim.

Merhaba arkadaşlar Ben de ikinci el bir Fuji Sportif 1.3 le aranıza katıldım ancak kafama takılan bir soru var. Bisikleti sahibinden.com aracılığı ile Gebze de bir arkadaştan satın aldın. 1600 TL den 1350 Tl ye düştü. Bisikletin faturası yokmuş bende telefon yazışmalarını arşivledim TC kimlik numarasını telefon numaralarını aldım. İsim ve soyadı ile birlikte ama yinede fatura olmadığı için içim rahat binemiyorum.Sizce ne yapmalıyım 5 gündür çalıntı fuji diye internette arama yaptım ama birşey bulamadım. Başka aklınıza gelen bir yöntem var mı? Amacım bana satan arkadaşı suçlamak değil belki ona dabaşkası satmıştır ama içim rahat etmesi adına başka ne yapabilirim.

@trainspotting35

Bisikleti alırken kendisine ürünü size sattığına dair bir belge imzalatmalıydınız (Sattığı fiyat, sattığı yer, ürünün şase nosu aksesuarları vs). İmkanınız varsa şayet kendisinden bu belgeyi alın. Kimlik fotokopisiyle birlikte sizde bulunsun. Gerektiğinde belgelerinizi sunarsınız.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@enqinHLC Cevabınız için teşekkür ederim. Bisikleti Gebze den aldım tekrar gidip böyle bir kağıt alma şansım yok yukarıda da belirtiğim gibi Whatsap yazışmaları TC kimlik numarası Arkadaşın adı soyadı elimde ve telefon numarası ayrıca teyzesinin oğlunun telefon numarasıda elimde ufak bir araştırma ile babasının Facebook hesabını ayrıca araç plakalarını ve babasının çalıştığı yeri de öğrendim ve bisiklet Türkiye de nadir olabilecek bisiklet böyle birşey olsa bu kadar açık iş yapmaz arkadaş diye düşünüyorum ve sahibindene ilan vermiş.

@trainspotting35

Şayet elinizde yeterince detaylı bilgil bulunmaktaymış. Gerekli olacağını sanmıyorum fakat olduki gerekli oldu, bu bilgiler yeterli gelebilir. En azından kişinin ifadesini alabilmek için bulabilirler. :)

@enqinHLC Çok teşekkür ettim içimi rahatlattınız.

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
Uzun bir süre önce açtığım konunun ilgi görmesi sevindirici. Bisikletler çok güzel. Transonic yeşil rengi şahane, sportif'i de canlı şimdi gördüm. Beklediğimdem iyi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar altimira 2,5 modelini nasıl bilirsiniz? Bazı komponentler düşük kullanılmış ucuzlatmak adına.. Karbon olmasına rağmen 8,8kg gibi bir ağırlık söz konusu.. Biraz da tuzlu bir model değer mi?

@amoush00 Genelde Fuji jantlarını, sele borusunu, Gidon boğazını, seleyi ve ayna kolu kendi markası Oval kullanıyor ama açıkçası kalitesiz olduklarını söyleyemem. Bisikletlerinide ağır yapmak hoşlarına gidiyor herhalde benim bisikletim 10,74 kg :):):) iki teker bir adam programını yapan arkadaş kullanıyordu Altimira özelden sorularınızı sorabilirsiniz sanırım kendisine ayrıca bisikletini satışa çıkardı.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Kar
Geri