Scudo Sports

Fuji markası

@T.T
Aynen haklısın vergiden daha farklı birşey bu, şahsen ben birçok ihtiyaç duyduğum şeyi izinlerimde Türkiye'ye geldiğimde ülkemden alıyorum. Azda olsa hem ülke ekonomisine hem kendim bende esnafımızın kazanmasına vesile olmaya çalışıyorum ancak aynı hassasiyeti malesef bisiklet ve malzemeleri konusunda gösteremiyorum zira ülkemiz yurtdışına göre çok pahalı. Allah bisiklet sporuna gönül verenlere bu fiyatlar ve imkânlar konusunda yardımcı olsun.

Scudo
2015 Fuji nevada 27.5 MTB yeni sahibi birisi olarak, gerçekten sağlamlık ve sürdürebilirlik arayanlar için eşsiz bisiklet ayrıca Her sürüşte mutluluk veriyor süper..IMG_20191122_145222.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Japon diye biliyorum

Amerikan pazarında yaygın kullanılıyor
Bilgilendirdiğin teşekkür ederim ?

Japon diye biliyorum
Kısmen doğru biliyorsun :) Fujinin sahibi Advanced Sports International bu firmada 1899 yılında Japonyada kurulan Nichibei Fuji Cycle Company devamı. Türkiyede wikipedia yasaklı sanırım ama proxy kullanarak okuyabilirsin.

(link)

Hiç dropbar kullanmadığımdan endişelensem de Touring modeli için yanıp tutuştuğum marka.

Emin olmak için soruyorum fuji mtb ler sağlam mı bir tanıdıktan almış bulundum modelini falan bilmiyorum tek bildiğim 29 jant fuji mtb olduğu eskiden siyahmış sonra bukalemun rengine boyanmış kadro hakkında bilgisi olanlar anlatırsa sevinirim

@Erencam mtb ama hangi seri? Nevada serisi ise resmen çöp. Fuji nin amatör serileri, advanture ve Nevada... Uzak durmak lazım. Zaten çok fazla abartılan bir firma. İkinci el mtbsi hem de boyanmış işlem görmüş kadrosu alınmamalı...

@Erencam mtb ama hangi seri? Nevada serisi ise resmen çöp. Fuji nin amatör serileri, advanture ve Nevada... Uzak durmak lazım. Zaten çok fazla abartılan bir firma. İkinci el mtbsi hem de boyanmış işlem görmüş kadrosu alınmamalı...
Fuji hakkında bende çok araştırma yaptım. Japonmuş sonrasında Amerikalılar satın almışlar. Başarılı ürünlerinin yanında piyasaya uygun ürünlerde üretiyorlar. Aynı özelliklere sahip Orta bir bisikleti sırf marka numarasıyla %40 daha pahalı satıyorlar. Yoksa kötü mal çıkarttıklarından değil. Touring serileri hoşuma gidiyor. :harika:

Bahsettiğiniz serilere baktım kesinlikle onlar değil
Fuji hakkında bende çok araştırma yaptım. Japonmuş sonrasında Amerikalılar satın almışlar. Başarılı ürünlerinin yanında piyasaya uygun ürünlerde üretiyorlar. Aynı özelliklere sahip Orta bir bisikleti sırf marka numarasıyla %40 daha pahalı satıyorlar. Yoksa kötü mal çıkarttıklarından değil. Touring serileri hoşuma gidiyor. :harika:
[/QUOTE
Profil fotoğrafımda ki bisikletden bahsediyorum

Emin olmak için soruyorum fuji mtb ler sağlam mı bir tanıdıktan almış bulundum modelini falan bilmiyorum tek bildiğim 29 jant fuji mtb olduğu eskiden siyahmış sonra bukalemun rengine boyanmış kadro hakkında bilgisi olanlar anlatırsa sevinirim

Bukalemunun hangi rengi acaba 😂

Hayırlı uğurlu olsun

Geri