Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

fujı reveal 2.0 xt samimi yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

Fatih abi gerçekten çok güzel bisikletin var güle güle kullan. Demeden geçemicem birde ön profilden resim koysaydın iyi olacaktı :D

• Beğen
Tepkiler: fatih çifçi
Scudo
Mükemmel görünüyor.Güle güle kullanın.

çok samimi bir yorum olacak :)

birincisi çift amortisötlü bisikletlerin hastasıyım...

İkincisi gerçekten çok çok güzel duruyor, harika bir rengi var, çok agresif ama üzerinde birsürü renk birsürü yazı vs olmamasından dolayı da çok şık çok sade bir görüntüsü var bence...

üçüncüsü kilosunu merak ettim hafif olduğunu söylemişsiniz ama ne kadar hafif?...

dördüncüsü kazasız belasız güle güle kullanın inşallah...

@onr hülür

teşekkür ederim onur daha iyisi senin olsun derim:) ön profilden sakıncalı olur ama ilk fırsatta koyacam:)

@Koray Yılmaz

Teşekkür ederim arkadaşım valla kilo konusunda çok takıntılı değilim ama bisiklet elime geçmeden önce biraz telaş yapmıştım ama geldiğinde baktım ve şok oldum bu ne diyecek kadar hafif o görüntüsüne rağmen inan tartmadım ama 12.50 gibi...

Etkıleyıcı.
Baska ne soylenebılır kı???
Allah kazasız belasız surusler nasıp etsın.
Gule gule kullanın...

• Beğen
Tepkiler: fatih çifçi
@Hasan TÜRKER

:) sağolasın Hasan arkadaşım...forumda etkileyici olmayan makina yok valla..maşallah...

@fatih çifçi

melsa bisiklet türkiyeye getirio araştırın derim..:)
:p :eek:

tek kelimeyle süper ,çok gözleri üzerine çekiyor ki fotolarda canlı hayel bile edemiyorum ....

@Abdulkadir ARSLAN

teşekkürler...bu alet 1600 eur Almanya'da yalnız.TR Fiyatını görmedim,bisikletide henüz..

Bu güzel bisikleti iyi günlerde kullamanızı dilerim.Samimi yorumumu duymak isterseniz sele sanki biraz düşük kalmış ama gene de çok hoş! :)

saygılarımla.
Fatih Ertörün

@Fatih Ertörün

teşekkür ederim adaş,sele konusunu dikkate aldım.

güle güle kullan arkadaşım, çok güzel maaşallah.suluk kafesini de değiştirsen nasıl olur?

Geri