Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji Touring Yenileme

@myilmaz

Cok tesekkür ederim, piyasada birsürü ürün olunca arasindan dogru olani secmek cok zahmetli oluyor.

@myilmaz

Fuji_DSC_0349.jpg

Bunu mu kastetmistin, bu fren ya da vites kablosu icin degil.

Bu yukarida bahs ettigim, yedek jant mili takilan yer, iki tane yedek mil aliyor. Ayaklar bunun arkasina geliyorsa sorun olmaz.

Eve dönünce benim Fuji'nin fotosu atarim.

Scudo
@Aloha tam o "şey"in üstüne geliyor ayak, yani ayaklık taktıktan sonra kullanamiyorsunuz. IMG_2553.JPG

• Beğen
Tepkiler: Aloha
@myilmaz

Benim uygun ayak bulma konusunda zorlandigim nokta da bu idi, yani hem yedek milleri iptal etmek istemiyorum hem de arka ayak ariyordum.

Acaba tam o parcanin yakin plan cekimini göndermen mümkün mü?

WP_20161213_15_44_19_Pro.jpg

Yedek jant milleri

• Beğen
Tepkiler: veyselozcelikk
benim söylediğim modelde malesef bunları iptal etmek zorundasının. başka bir ayaklık bakmanız gerekir

@myilmaz

Kesip attin mi bunu?

hayır ayaklık tam üzerine montajlanabiliyor resim atarım tam ayaklığın kanalına denk geliyor. Fujilerde ve galiba diğer kadrolarda ayaklık bulmak ve kullanmak problem. Bende epey bakmıştım. Bazılarında Salsa marakesh gibi modellerde ortada kadro imal edilirken özellikle ayak için yer bırakılıyor.

IMG_2676.JPG

Bahsettiğiniz kısım kanalın içinde kaldı

• Beğen
Tepkiler: Aloha
Yusuf özellikle o saçma vites değiştirme sisteminddn kurtulduğun için ayrı bir sevindim

@myilmaz

Tesekkür ederim, konuya aciklik getirdiniz.

sanirim ben de sizin gibi yapacagim, yedek milleri cantada tasiriz artik.

• Beğen
Tepkiler: ento_ag
@myilmaz
yahu hayret valla!!!! yazık değilmi orjinalliğine.... yapmayın , 3 kuruşluk ayaklık için bisikleti ellemeyin arkadaşım, bence ayaklığı alın güzel bir demir kaynak işlerinden anlayan ustaya götürün orada ayaklığınızı kadroya göre kestirin biçtirin olsun bitsin,, olmaz mı?

ya da böyle birşeyler olabilir
(link)
(link)
(link)

Geri