Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji touring?

Scudo
almadan önce neden herkes ilk seleyi değiştiriyor diye merak ediyordum. Bugün yaklaşık 60-70 km yapınca anladım :) 2 haftadır alışmaya çalışıyoruz birbirimize

• Beğen
Tepkiler: ilker
@19tunahan93 Aslında kendi selesi de rahat görünüyor ben klasik görüntüsünü destek için değiştirdim.

@umutyalcin Ne kadar güzel, helal olsun. Yalnız oldukça dik pozisyon kullanıyorsunuz sanırım. Bir de ön kısmı bu kadar yüklemek denge açısından problem yaratmıyor mu?

@umutyalcin Çok Güzel, daha önce yüklü bir bisiklet ile hiç yol yapmadım. Nasıl oluyor boş haline göre, kaç km hız etkiliyor? Dönüşler vs. sorun oluyor mu?

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
Merhaba Fuji camiasi,

az önce 2017 model Fuji icin siparis verdim. :harika:

Ön bagaj olarak ne kullanmali, hangisi uyar, Tubus Tara uyumlu mu bu bisiklete?

Bagaj ve canta sistemleri hakkinda hic bilgim yok, Ortlieb cantalari düsünüyorum.
Fuji'nin orijinal arka bagaja Ortliebler uyumlu mu, yoksa degismesi mi gerekir?

@Aloha ikisi de uyumlu diye biliyorum,ortlieb kendim kullanmıştım,tabus da uygun.

• Beğen
Tepkiler: Aloha
@Transonic

Tesekkürler cvp icin, iki teker bir adam'in inceleme videosunda uygun bagaj bulmada sorun yasadigini söyledigini hatirlar gibiyim de onun icin sordum.

@Aloha nereden ve ne kadara aldınız ben S kadro arıyorum.

bambaşka birşey yahu şu Fuji touring. Hem ikonik hem retro hemde alabildiğine kullanışlı. Giy ketenlerini Teoman - ''Gönülçelen'' gibi takıl, kesmezse yükle yükleyebildiğini vur kendini şehirler arasına, köy yollarına, uluslararasına :)

@hüseyingürgah

Bikehit.de (alman) firmasindan aldim, regüler fiyati 849 Avro, ben ~800 Avroya aldim. Ben Almanya'da ikamet ediyorum, bu bilgiler Türkiye icin pek anlam ifade etmez, yurtdisindan getirmeye kalksan 2 misline gelir.

Türkiye'ye gelmesini beklemekten baska care yok.

@Serrchi

Celik bisiklet gibisi yok valla, ben de cok cool buluyorum bunu, fiyat performans orani da iyi.
insallah uzun turlara cikacagim, bahar gelince. :)

Bisiklet bugün geldi, hafta sonunu kesin montaj ugruna tüketecegim. :agla:

Kutunun icinden amacini anlamadigim birseyler cikti, jel gibi silikon gibi bir maddeden. Bu ne olabilir?

Selamlar

WP_20161111_17_22_24_Rich.jpg

• Beğen
Tepkiler: hüseyingürgah
kadro koruma zımbırtıları olması lazım

hayırlı olsun bu arada. Kazasız belasız :)

• Beğen
Tepkiler: Aloha
@erhan erhan

Tesekkür ederim, daha iyisi sizin olsun. :)

diyelim kadro koruma zimbirtisi, peki nereye ve nasil uygulanacak?

Fuji'ye mail atmak gerekecek galiba

zincirin üzerinden geçtiği chainstay denilen yatay borunun üzerine uygulanıyor olması lazım.

Geri