almadan önce neden herkes ilk seleyi değiştiriyor diye merak ediyordum. Bugün yaklaşık 60-70 km yapınca anladım 2 haftadır alışmaya çalışıyoruz birbirimize
@umutyalcin Ne kadar güzel, helal olsun. Yalnız oldukça dik pozisyon kullanıyorsunuz sanırım. Bir de ön kısmı bu kadar yüklemek denge açısından problem yaratmıyor mu?
@ilker haklısın. Bu benim ilk tur. Kendim 100 kg olunca ağırlığı dağıtalım dedim. Bundan sonra bana sade arka bagaj yeterli olacaktır ki o da en küçüğünden.
@umutyalcin Çok Güzel, daha önce yüklü bir bisiklet ile hiç yol yapmadım. Nasıl oluyor boş haline göre, kaç km hız etkiliyor? Dönüşler vs. sorun oluyor mu?
@Hakkı Derik geç döndüm özür dilerim. Rampa aşağı çok hızlı dikkatli olmak lazım. Ben bu haliyle 75 km/h hızı gördüm ama doğru bir hareket değil. Düzlükte farkı yok bana göre. Rampa da yıkım
Ön bagaj olarak ne kullanmali, hangisi uyar, Tubus Tara uyumlu mu bu bisiklete?
Bagaj ve canta sistemleri hakkinda hic bilgim yok, Ortlieb cantalari düsünüyorum.
Fuji'nin orijinal arka bagaja Ortliebler uyumlu mu, yoksa degismesi mi gerekir?
bambaşka birşey yahu şu Fuji touring. Hem ikonik hem retro hemde alabildiğine kullanışlı. Giy ketenlerini Teoman - ''Gönülçelen'' gibi takıl, kesmezse yükle yükleyebildiğini vur kendini şehirler arasına, köy yollarına, uluslararasına
Bikehit.de (alman) firmasindan aldim, regüler fiyati 849 Avro, ben ~800 Avroya aldim. Ben Almanya'da ikamet ediyorum, bu bilgiler Türkiye icin pek anlam ifade etmez, yurtdisindan getirmeye kalksan 2 misline gelir.
Türkiye'ye gelmesini beklemekten baska care yok.
@Serrchi
Celik bisiklet gibisi yok valla, ben de cok cool buluyorum bunu, fiyat performans orani da iyi.
insallah uzun turlara cikacagim, bahar gelince.
Bisiklet bugün geldi, hafta sonunu kesin montaj ugruna tüketecegim.
Kutunun icinden amacini anlamadigim birseyler cikti, jel gibi silikon gibi bir maddeden. Bu ne olabilir?