Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji touring?

melih3576

Daimi Üye
Tepki
132
Yaklaşık 2 ay önce Güngörler Bisiklet'e ödememi yaptım ve Fuji Touring için beklemeye başladım.Temmuz ayı içinde teslim edebileceklerini söylediler.Tabi Türkiye'ye giriş olursa.Bakalım ne olucak dört gözle bekliyorum.Konu açmamın nedeni bu konuyla ilgili duyumunuz olup paylaşmak istemenizdir.Tüm arkadaşlara iyi günler diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Ben de almak istiyordum fakat universite durumlarinin belirsizligi nedeniyle NG650'mi tur bisikletine cevirmeye calisiyorum...

• Beğen
Tepkiler: Biltekin
Evet biraz geçikti o model ben de öyle duydum. Siz kaça aldınız acaba?

Ben de kapora vermedim ama adımı yazdırmıştım, Touring için sipariş veren çok kişi olduğu söylenmişti.

Arkadaşlar ben ücretini peşin ödedim,kapora aldıklarını iade ettiler diye biliyorum,sıraya girilip girilmediği hakkında bir bilgim yok.İzmir'de bulunan Kadans bisiklet ile görüştüm ve 'bisikletin fiyatı belli:( dediler ancak ben Güngörler'den mantıklı bir fiyatla aldım(daha elime ulaşmadı)

Güngörler bana, önündeki defterde Touring için adını yazdıranlardan oluşan koca bir liste olduğunu söylemişti. Fiyat olarak 1000 Dolar deniyordu.

Arkadaşlar ,Fuji Touring ile ilgili duyumunuz varmı?Merakla ve sabırsızlıkla beklemeye devam ediyorum.

ne fuji turingmiş be arkadaş. wv geçti bunlar. adamlar mal satmak istemiyor sanki.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
fuji touring bekleyenler gözümüz aydın!
ankaradan ögrendigim kadarıyla fujiler yola çıkmış. temmuzda tr.de olacakmış. inşallah diyoruz artık

kendi msj.mı okudum da 'eto bitmiş ronaldinho transferi tamammış' gibi bişey oldu bu galiba
:)

hadi az kaldı transferi patlatacaz:)

• Beğen
Tepkiler: mersault
Çok çok iyi haber,peki Ankara'da kimden duyum aldınız?Ben ona göre Güngörler'i aramayı düşünüyorum.Çok teşekkürler size:)

Yetkili bayisi güngörler ama esas bilgiyi İzmir'i arayarak arayabilirsiniz Türkiye'ye getiren melsa firmasındır gayette ilgili iyi bir firmadır...

evet güngörlerden aldım ben de haberi.
umarım bu defa hayal kırıklığı olmaz.

2016 modeli hakkında bilgisi olan var mı? Örneğin hangi renk olabilir ve hangi ay tanıtılır ?

• Beğen
Tepkiler: Namık incekara
Haydi Fuji Touring,beklemeye devam ediyorum,çok az kaldı?!

Arkadaşlar bu fuji touring in bayan kadrosu mevcut mu?

Merhaba fuji touring gibi drop bar lı tur ve şehir bisikleti bulabilir miyim makul fiyatlı ve aylarca beklemek zorunda kalmayacağım tarzda

Geri