Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji touring?

Scudo
vites kolum bozuldu, garantiye almadılar. yedek parça olarak satın alayım dedim elimizde yok dediler. ne kalitesiz firma ya!!!! rezil olduk. vites kolu bulamadığım için tur öncesinde acilen düz gidona geçip vitesfren kolu almak zorunda kaldım. arkadaşlar bu distribütörden bişey almayın aldırtmayın. yazıklar olsun......

@T.T tuketici hakem heyeti ne başvurun bence. Garanti kapsamında yapılması lazım.

@T.T (link)

vites sistemin bu. satin aldiktan sonra tuketici hakem heyetine basvur kabul edilirse urunun bedelini tahsil edersin.

@Aloha
Selenizin markası ne, çok hoş görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Aloha
@ilker

WP_20170430_17_57_51_Pro_LI.jpg

Selle Anatomica markasi, firma ilk kullanimdan itibaren konforlu oturus vaad ediyor.

Selenin sekli jenital bölgeye daha az baski olusmasini sagliyor, simdilik sadece 5-6 km lik deneme sürüsü yaptim, bu mesafede cok rahat geldi.

Brooks almak istemedim.

@Aloha
güzelmiş gerçekten, farklı. inşallah iyi çıkar.

• Beğen
Bugün 29 Km'lik bir turcuk yaptim, sele vaadlerini yerine getirdi, asil islevi olan uzun turlarda nasil olur, onu da ileriki haftalarda görecegim insallah, planladigim tura cikinca.

WP_20170521_17_55_16_Pro_LI (2).jpg wp.jpg

Lakin Fuji'nin vites sistemi pek iyi calismiyor, acaba ayarinda mi bir problem var, rubledeki disliler zinciri bazen vites degistiriken kavramiyor yarim tur bosta dönüyor. (ne demek istedigimi anladiniz insallah) cart curt sesler geliyor.
Acaba kullandikca sistem yerine oturur mu yoksa bisikletcide ayarlatmak mi lazim gelir?

Sizlerinkinde de oldu mu bu sorun?

Bu bisikletin gördüğüm kadarıyla pek bir özelliği yok yani hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bisikletten anlamayan biri 200 tl vermez gibi duruyor. Bunun yerine güzel bir cyclocross almak daha mantıklı değil mi, yani daha dayanıklı, uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.

Herkes terciğinde özgürdür, zevkler ve renkler tartışılmaz ama bunu cyclocross A tercih etmeniz deki sebep nedir, cevaplarsanız seviniirm.

@ismail_32
Aslinda kendiniz cok kolay karar verebilirsiniz, simdi cahilim ve yanlis hatirliyor olabilirim ama ben su sekil biliyorum: bisikleti bacaginizin arasina alin, bisikletin gidona giden ust demiri ile bacak araniz arasinda 4 parmak/6 parmak arasi mesafe olmasi uygun oldugu anlamina geliyor diye biliyorum. Emin degilim ama buyuk ihtimal boyleydi.

@yakup3457

Bisikletten anlayan mi vermez 200 tl yoksa anlamayan mi, nasil yani cazip gözümüyr mu demek istiyorsun?

Oldskool cromoly kodro olusu ve uzun turlar icin gerekli bagaj tasiyicisi monte edilebilir olusu.

cyclocroslar aluminyum carbon gibi sevmedigim tercih etmedigim materyal.

Fuji'nin hosuma gitmeyen yönleri, vites sistemi, bar end shifter, drop bar.

Kadrosu cok iyi, bozuk yollardan cok sarsmadan geciyor.

Velhasil cromly bir Koga Miyata tur bisikleti almadigima pismanim.

• Beğen
Tepkiler: ulaş depeli
@Aloha

Satılmaya çalışılsa bilmeyen adamın vereceği fiyat yani gelecek için sıkıntılı duruyor. Tek amacım cyclocross dan ne gibi avantajları var onu öğrenmekti.

• Beğen
@yakup3457
Cyclocross bisiklet bir nevi yol bisikleti kadrosuna sahip. Yani arka çatal ve orta göbek mesafesi güç aktarımında uzunluktan kayıp olmasın diye daha kısa. Bagaj takınca topuğunuz heybelere değebilir. Yine aynı şekilde ön maşa genelde arazi şartlarında rahat olması için karbon olur karbona yük binerse çukur vb. çatlama oranı çok yüksek.
Ve yine başka bir şey, cycler genelde disk fren ve bu turda sıkıntı.
Jant teli fuji de 36şardan 72taneyken cyclerde 20 24 civarı olur fazla yükte teller dayanmaz

Fuji kullanan arkadaşlara bir sorum var. Carraro crt world tour bisikletine bakınca donanümları harika geliyor bana. Fujiden daha üstün. Fiyatları da aynı. Ayrıca konik bir maşaya sahip yani arazide kadroyu daha iyi koruyor titreşim konusunda. Tabiki de kadro kalitesi yarışmaz anfak fiyatları aynı ve fujinin bir çok eksisi var carraro yanında.
Bu karşılaştırma sonucunda carraro daha mantıklı gelmiyor mu?

Yok mu 58 kadro Fuji Tuaring'ini satan ?

@Aloha
Bu sele yağmuru yediğinde ne olacak merak ettim doğrusu

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mmehmedd sele üzerindeyken yağmurun bir etkisi olmaz çamurluk varsa, indiğinizde de bir galoşa bakar o iş. 4 yıllık Brooks kullanıcısı olarak bu şekilde hiç sıkıntı yaşamadım.

@Serkan.Sezer
Tamam da olaki galoş yok ne olacak denedinmi

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bisikletimi kurulamadan bırakmıştım. jant tellerinin birleşim noktalarında ve kadronun bazı yerlerinde paslanmalar mevcut. jant tellerine bir şey yapamayız diye düşünüyorum fakat kadrodaki paslanmaları nasıl önleyebilirim? bazı noktaları temizleyip oje sürdüm( ojeyi alırken veya aldığınızda eşinize bilgi veriniz;) yoksa kimin bu haki renk oje) yeterli olur mu?

• Beğen
Tepkiler: Serkan.Sezer
@ali baykal
Boyada hasar yoksa paslanma olmaması lazım. Gözden kaçmış çiziklerin olduğu yerden paslanmıştır.

Geri