Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji Touring

@Gökay Akçay
işte böyle küçücük bir yaratıcı çözüm bile bu kadar değerli olabiliyor. basit ama bence mükemmel bir çözüm olmuş. gören herkesin de benzer tepki vermesi çok normal :)

Scudo
Bir soruda müsadenizle ben sorayım. Boyunuz ve iç bacak ölçünüz nedir? 56cm kadro büyük veya küçük geliyor mu? Ufak bir bilgi alabilir miyiz?

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Benim arakladığım tasarımlar
67E5F558-5859-40B4-9FB0-2AD8BE78DCEF.jpeg50B1089C-636B-4850-AA57-18B018F43BEF.jpeg

@ozkan1001
Boy 1,83 iç bacak 87,5cm benim deneyerek alma şansım oldum 54 kadro küçük geldi dizlerim droplara çok yakındı, 56 ile çok mutluyum tur bisikletinde büyük kadro avantajı say say bitmez ayrıca bisikleti aldıktan sonra bikefiting yaptırmanızı tavsiye ederim fren kollarının yerinden ayakkabı kalınızın konumuna kadar o minik santimler uzun yolda size hava su olarak geri geliyor

Şu sepeti bi bulamadım gitti ?
0D75534B-7A58-4B72-81E9-B9F2C7C279C2.jpeg9F4866D8-8BEC-486F-8228-7823EA93792B.jpeg1CF95D53-B39B-4BC4-BF6C-B83C9D9DFBB1.jpeg4B8ABC42-E32D-457E-9A74-6044BC6878C2.jpeg

Son düzenleme:
(link) Bu sepet olur mu?
bildiğin bulaşık sepeti gibi bunlar. :)))

• Beğen
@Levent11
Aynen zaten bildiğin bulaşık sepeti olması lazım ne kadar dandik o kadar hafif bunun ebatları küçük (20-20cm) bana daha büyük (35-25-10cm) gibi bişey lazım H&M ve koçtaşta buldum fırsatı yakalarsam gidip bakacağım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Gökay Akçay
Haci sepet sana gelmiyorsa sen sepete gideceksin. Yapi marketlerde tonla sepetler var hafif alaşimdan. Uygun bi tane alip bagaja bi kaynak , bide sprey boya tamamdir xd :D

@mariokaldato
Abi fıtsat bulamadım bi türlü en kısa zamanda koçtaş yolları taşlı geliyo sepetli fuji

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Gökay Akçay

Bana mı öyle geliyor yoksa bu bisikletin sahibi fixie bisikletini gravel'e mi çevirmiş?

• Beğen
@grevıl
İşin içinde emek var ve sistemde parçalarla oynayabildiğine göre benden baya daha bilgili olmalı lakin söylemeden duramayacağım bence oldukça saçma bi kombinasyonlar silsilesi olmuş, öte yandan çok absürt ve itici bir görünüşü var.

tam bir tur bisikleti. bayıldım. güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. (nazar boncuğunu göreve davet ediyorum)

• Beğen
@makaram
Daha güzeli sizin olsun, daha bisikletçiye giderken annem boncuğu cebime iliştirmişti ???

@grevıl
Valla olabilir şahsen benim hoşuma gitti garip mutasyonlar bana çok çekici geliyor

• Hahaha
Tepkiler: makaram
  • Hahaha
Tepkiler: ulaş depeli
E bilader hani komuter sekliydik hani kurtulmistuk zincirlerimizden ?
Ne demisti Sinan Özen : " Hani gel desem gelecektin ? Hani komuter desem atacaktin çantani neyim '
218321 dosyayı görüntüle
Çantasızlığa hiç alışamadım sürekli bişeyleri evde unutuyorum, yok efendim eldivenler dünkü montun cebinde kaldı, selenin kılıfını evde unutuldu, hiç bana göre değilmiş, ihtiyacım olma ihtimali olan her şey yanımda olmayınca kendimi güvende hissetmiyorum ...

Bende bir yol, bir mtb , bir de katlanır var. Fujı touring almak için bunlardan hangisine veya hangilerine yol vermeliyim?

Geri