Scudo Sports

Furç ölçü sorunu

@Ahmet Can Köksal Rica ederim doğru tekrar kontrol ettim ben yanlış hatırlıyormuşum ilki bilya çapıymış... Ben yine birkaç yere bakayım denk getirebilirsem size haber veririm

Scudo
@Anonim merhabalar salcano ng650 2013 model bisikletin üzerinde neco marka bilyalı furş takımı var bilyalar dağıldı, aynı sistem mi takılmalı yoksa rulman sistem takılabiliyor mu ?

@Probody08

Kadroya çakılan kuplarıda değiştirip rulmanlı yapabilirsin.

Varsa fotoğraf atabilir misiniz ? Belki entegre sistemdir.

@ihsan onur şener neco bilyalı sistem çıkartıp baktım bir kaç tane bilya düşmüş ve boşluk yapıyo

Dosyalar

• 2016-06-17-435.jpg
    2016-06-17-435.jpg
    120,9 KB · Okunma: 32
Evet bu çanaklı sistem. Sana şöyle (link) lazım. Rulmanlı yapabilmek için çanakların değişmesi gerekir.

@Probody08 Sadece klavuz olsun diye yolladım. Çanaklı furç takımı lazım sana.(Eğer bilyeleri bulursan sendekinide kullanabilirsin.)

@Probody08 Furç takımı almanız lazım, yada bilye bulup oraya yerleştirmek(kafes bilyeyse bisikletcilerden bulursunuz). Eğer yen furç alacaksan rulmanlı almalısın.

@ihsan onur şener yeni furş almayı planlıyorum şu linktekiler uyum sağlarmı yoksa önerebileceğin 40-60tl arası varmı ?

Aynı modeli bende ng650de kullandım sorun falanda çıkmadı. @Probody08

Furş takımı ucuzmuş hoşuma gitti de o yarı entegre değil mi @ihsan onur şener eğer external ise bana da yarar

Ama bilyeli sistem iyidir yine de sonuçta bir esneme oluyor ve rulmanların bakımı da zor

@Probody08 Komple söküp yapabilirsin ama inan gereği yok; bilyaları yenilesen işini görür

Bu arada konuyu geç farketmişim kusura bakmayın arkadaşlar :D

@Anonim Cevabınız için teşekkürler , yalnız tek olarak bilya bulamayabilirim set olarak bulunuyo internette ama
(link) bu link furş takımı işimi görür galiba

@Probody O bilyalardan rulmancılarda bulursunuz tek tekte bi bakın sanayiiye bence

Geri