Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Furç takımı sökme ve takma

Scudo
@yigit_ktk Hocam ben de aynı yerde kaldım. Rulmanlara sertçe vurmak istemiyorum. Farklı bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

ben de çıkaramadım. ses sorunum vardı, yağlayıp kapattım. sorunum şimdilik çözüldü.

• Beğen
Tepkiler: yigit_ktk
Yeni bir bisiklet topluyorum.arkadaştan bir maşa aldım.bisiklete takınca furçun tamamını takamadım bir sorun oluştururmu.veya ona nasıl bir çözüm bulabilir yardım edebikrimsiniz411A7B5D-5427-4AFB-822D-25B6D3FEA078.jpegB44B69AA-9F50-4CD2-963A-1E03F93456BE.jpeg
Kırmızı olanları taktım siyah olana maşanın boyu yetmedi

• Beğen
Tepkiler: Emre Tuna Mirliva
2 gündür furçu sökemedim. Sökmeyi geç, nasıl sökülecek fikir bile yürütemedim. Diğer bisikletimde, iç sıkıştırma plastiğinde bulunan çentiğe ince uçlu tornavida ile bastığında çıkardı. Bunda çentikde yok. En son kızdım sinirlendim plastik tokmakla üstten maşa borusuna vurdum gene salmadı. Resimleri aşağıya bırakıyorum, nasıl söküleceğini bilen birileri varsa bana yardımetsin.

20240607_100015.jpg20240607_100036.jpg

Yuzuge tornavidayi birsekilde takip yuzugu çevirip gevsetmeniz lazim. Normalde maşanin icinden yag gibi cikmasi lazim sizinkisi sikişmiş heralde. Bunu yapabileceginiz en iyi nokta yüzüğün ek noktasi.

Yuzuge tornavidayi birsekilde takip yuzugu çevirip gevsetmeniz lazim. Normalde maşanin icinden yag gibi cikmasi lazim sizinkisi sikişmiş heralde. Bunu yapabileceginiz en iyi nokta yüzüğün ek noktasi.

Yüzük dediğiniz en içte bulunan maşa borusundan sonraki ilk parça ise o plastik değil gibi, bayağı sert bir malzeme ama metalde değil. Tornavida zaten girmiyorda bıçakla filan yukarı doğru milim oynatamadım, fakat tornavidayı takıp vida şeklinde döndürerek hiç denemedim. Akşam deneyim inşallah bu şekilde açarım.

Aslında plastik tokmak ile yukarıdan vurma yöntemi işe yaraması lazımdı. Bayağı sıkışmış gibi gözüküyor. Daha iyi bir fikir çıkmazsa daha sert vurmayı deneyebilirsiniz bence.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Tarık
Yüzük dediğiniz en içte bulunan maşa borusundan sonraki ilk parça ise o plastik değil gibi, bayağı sert bir malzeme ama metalde değil. Tornavida zaten girmiyorda bıçakla filan yukarı doğru milim oynatamadım, fakat tornavidayı takıp vida şeklinde döndürerek hiç denemedim. Akşam deneyim inşallah bu şekilde açarım.
Wd40 solvent kullabilirsiniz daha kolaylastirir isinizi. Sonrasinda kesinlikle temizleyin ama wd40 rulmana ulasirsa rulmandaki yagi çözer ve rulman muhtemelen gider.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Tarık
Yardımlar için teşekkürler, allah ne verdiyse tokmakla giriştim sonuç çat dedi kurtardı ve açıldı. Furc takımı sipariş verdim komple değişecek.

• Beğen
Tepkiler: ratm
Geri