A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 7 Tepki 5 18 Mart 2015 #1 Bilyeli furş takımım var ve söküp takarken uğraştırıyor bunu rulmanlıya çevirebilir miyim ?ne almalıyım
Bilyeli furş takımım var ve söküp takarken uğraştırıyor bunu rulmanlıya çevirebilir miyim ?ne almalıyım
Mehmet H. Forum Bağımlısı Kayıt 14 Haziran 2013 Mesaj 816 Tepki 349 Şehir * Bisiklet Ghost 18 Mart 2015 #2 takipteyim bir türlü çözemedim furş takımı işini rulmalıya çevirmek için 1/8 - semi integrated karışık geldi bana falan hangisi uyacak
takipteyim bir türlü çözemedim furş takımı işini rulmalıya çevirmek için 1/8 - semi integrated karışık geldi bana falan hangisi uyacak
Murat Cömez En yeni üye - Kayıt: Az önce Kayıt 21 Nisan 2013 Mesaj 7.898 Tepki 20.471 Yaş 51 Şehir Giresun İsim Murat Cömez Bisiklet Colnago 18 Mart 2015 #3 Kadronuza uyan furj takimi semi'mi yoksa ahead'mi? Uyumlu olan furj takiminin rulmanlisini alip takmalisiniz, furj takiminizi komple degistirmeniz gerekiyor. Furj takimlarinin ayrintilari... Tepkiler: Metcansen, caner ünsal, Mehmet H. ve 1 kişi daha
Kadronuza uyan furj takimi semi'mi yoksa ahead'mi? Uyumlu olan furj takiminin rulmanlisini alip takmalisiniz, furj takiminizi komple degistirmeniz gerekiyor. Furj takimlarinin ayrintilari...
Probody08 Üye Kayıt 9 Haziran 2016 Mesaj 32 Tepki 7 Şehir Kdz.Ereğli İsim Mert Bisiklet Diğer 4 Temmuz 2016 #4 2013 model ng650 var üstünde neco bilyalı furş takımı var buna rulmanlı takılabiliyormu acaba enregte ve yarı entegre gibi modelleri var.. bisikletçiye sorduğumda olmadığını söylemişti...
2013 model ng650 var üstünde neco bilyalı furş takımı var buna rulmanlı takılabiliyormu acaba enregte ve yarı entegre gibi modelleri var.. bisikletçiye sorduğumda olmadığını söylemişti...