Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gaerne MTB ayakkabı kullanan var mı?

aze22

Üye
Tepki
36
Bisiklet
Sedona
Gaernenin görseldeki modelini beğendim yurtdışından getirtcem çünkü tr'de yok yani baktım bulamadım. Ama normal ayak numaram 41.5, 42 şimdi bilmeden etmeden sipariş vermek istemiyorum. Tr'de bulabileceğim veya getirtebileceğim bir mağaza var mı? Gaerne kullanan arkadaşlar normal ayak numarasıyla gaerne numarası aynı mı?
http://cdn.hibike.com/image/product/SHU/SHU_Ge6RAP_gr-il.jpg

Scudo
Doğa bisiklette Gaerne modelleri bulunuyor, oraya bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: aze22
@ÖnerERKUT sitelerinde bahsettiğim model yok malesef dogabisiklet dısında kadansbisikletede baktım orada da yok

@aze22 o zaman yurt dışından getirtmek tek çara kalıyor. Sipariş verirken ayak numaranızdan bir numara büyük vermenizi tavsiye ederim. Kalıplar genelde dar oluyor

• Beğen
Kocaman Gaerne markası'nın ölçü tablosu yok mu? Bulamamanız imkansız.Ayağınız altını ölçün, kaç cm çıkıyorsa o tabloya bakın.Tablo'da 43 diyorsa 44 alın.Mavic için aynı şey geçerli olmuştu benim için.42.5 giyerken Ksyrium Elite'yi 44 aldım ve eldiven gibi oldu.

• Beğen
++ yurtdısı bi siteden alcam lakin vergi dahil fiyatla alırsam gümrükte yine vergi kesilir mi? yani herhangi bi ücret ödermiyim

@aze22
Ümraniye Korkut Bisiklet'le iletişime geçin.
Sitesinde görünmüyor ama Gaerne ayakkabıları tedarik ediyorlar. Ben ayakkabımı oradan aldım.
Kalıp olarak Specialized ayakkabılarla aynı diyebilirim. Normal kalıplara sahipler.

• Beğen
@aze22 75 euro'yu geçmiyorsa KDV falan yok dert etmeyin.Benim ayakkabım 55 euro + 8 euro kargo şeklinde hiçbir sıkıntı olmadan elime ulaştı.

• Beğen
75 euro üzeri ama tutar icinde vergi dahil yazıyor bu gümrükte benden birşey alınmayacagı anlamına mı geliyo onu merak ediyorum

Gaerne ayakkabı satan bir mağazada herhangi bir modeli deneyin ona göre sipariş verin iade sıkıntısı falan olmasın

Geri