Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gagoz marka gazoz içeniniz var mı?

Malesef hepinizden ayrı düşünüyorum :D Mountain Dew den başka asitli içecek tanımam :D :)

• Beğen
Tepkiler: Cenk_
Scudo
Sanırım migros dan başka bi yerde yok hayır bulamadığımız gibi birde rakip gazozlar çıktı iyimi :D
Diren gagoz bulucaz seni :)

ya nigde gazoz varken ne gerek var diger gazozlara dicem kendi koyumun gazozu da iyi ozbag gazoz,,, sadece kirsehirde var onu biliyorum

Bizim burda bi market satıyor =) tadı da bildiğin gazoz =) ama dışında yazan yazılar var bayağı mizah yapmışlar =)

• Beğen
@Cenk_
Bence önünüze çıkan ilk migrosa dalın ve alın ama büyük ihtimal soğuk dolapta satılmıyor olacaktir raflara bakiniz :)

• Beğen
@Atabeysulku
Arkadaşım marketi belitirmisin rica etsem nerede?
Tadı mühim değil keza bulunmayınca dediğim gibi şehir efsanesi gibi bişiy oldu.
Benim için artık vatan millet meselesidir bu :D

Ama her birinizede ayrı ayrı teşekkür ederim. En iyi gazoz içtiğiniz gazoz olsun :)

@İ.Deniz
Muhtemelen öyle yapıcam ben gitmeden bitmese bari :D Nasip olursa pazartesi migrostayım diren gagoz :p

nedir bu gazozu bu kadar kıymetli yapan :)

• Beğen
Gagoz marka gazozları babam satıyor kuruyemişci kendisi. İstanbul Ataşehir icerenköyde. Yakın çevrede bulamayan varsa özelden dükkanı tarif ederim.

• Beğen
Gagoz üstünde tikilerin ulaşamıyacağı yerlerde saklayın yan etkisi geğiriktir gibi şeyler yazıyo bizim markette 1 lira biraz şekerli ama güzel ben seviyorum

• Beğen
@Ebubekir

Cam şişede satılanların tadı fena değil.

@Cenk_

Ankaralıyım ama öyle bir gazoz olduğunu ilk defa duydum, tabiki Beypazarı Narlı soda favorilerim arasında.

Birde buralarda Kayısı Kola var, onu da anmadan geçmeyelim.
(link)

• Beğen
Siz siz olun limon-karpuz içmeyin!

@MurathanKaratmanlı Off mukemmel eşsiz bi tadı vardı Lüleburgaz gazozunun istasyon yolu üzerindeydi fabrikası :)

• Beğen
@Lemi Öztürk
Evet dedem kaloriferciydi orasının kazan kaloriferlerini o yapmıştı zamanında hediye kaç kasa gazoz vermişlerdi.Ben 5 yaşındaydım hergün sokağa çıkardım oynamaya içerdim hergün tadını hayal meyal Hatırlıyorum.Üretimden kalkmasa off

• Beğen
Bir ürün ü nerede bulabilirim? sorusu ne kadar güzel çocukluk anılarından tutunda,
Tatdığı yaşadığı güzelliği bir başkasınında yaşamasını isteyip,
Yöresinin, şehrinin semtinin güzelliklerini paylaşan sizlere İçinizdeki bu güzelliği ve mutluluğu kaybetmemeniz dileklerimle. :)
Bende Alllah ın izniyle bu gagoz u bulacam :D

• Beğen
Tepkiler: VolkanS
Eskiden elvan gazozu vardi oda guzeldi hamamda iyi giderdi:):)

• Beğen
@avanak_abdi
Kıymetli olduğundan ziyada belkide duyulmuş ama bulunması zor olduğundan şehir efsanesine dönüşmesinden.
Varmı varsa nerede, yoksa eğer nereden geldi bu gibi :) Biz burdan uçan dairelerede geçeriz gibi :)
Evet var ben gördüm diyip, ve yok kardeşim ışık dır o diyenler :)

@MurathanKaratmanlı

Bu güzel hatıranı bizlerle paylaştığın çin sana ayrıca Teşekkürler arkadaşım :)
Saygıdeğer deden hayattaysa Rabbim uzun ömür nasip etsin ayet hakkın rahmetindeyse Rahmeti bol olsun..

@bagetci
Evet Elvan gayet güzeldi özellikle leblebi ile sonradan onun meyvelisinide çıkardılar diye hatırlıyorum.
Oda güzel bir hatıra elbette :)

• Beğen
Tepkiler: wenom
Bu konuyu okuduktan sonra Aydinda migrosa girdim ve son kalan 6li gazozu aldim. Aydin da varsa bircok migrosta vardir. Henuz denemedim dolapta soğumasini bekliyorum.

• Beğen
@gokaykr

Çok kötüsünüz yaa :D Birde soğumasını bekliyorum demezmi. Yani iyice yaramı deştiniz bu kötülüğünü unutmucam arkadaşım :D Uzun Araştırmalar, sonucunda bizde Şükür Gagoz umuza ulaştık. Çok sağolsun bir Arkadaşım bi bakkalın elinde kalan 6 lı pakete e ulaşıp sağ sağlim getirdi. Mutlu ve Gururluyuz :p

Buyrun Resimleri..

2015-02-06-0601.jpg

2015-02-06-0619.jpg

2015-02-06-0624.jpg

Arkadaşlar konuya göstermiş olduğunuz ilgi yardım ve alakanızdan dolayı her birinize tekrardan Teşekkürler Bi arkadaşım bakalın birinde kalan 6 lı pakete ulaştı sağsağlim getirdi. Mutlu ve Gururluyuz :p Uzun uğraşlardan sonra ulaştık "Gagoz" umuza :)

Bulmaniza sevindim. vicdan azabi cekiyordum. :) ben bu gagoz u ankara markasi biliyordum ama izmir uretimiymis. tadida nigde gazozunu andiriyor bence.

• Beğen
Geri