@Atabeysulku
Arkadaşım marketi belitirmisin rica etsem nerede?
Tadı mühim değil keza bulunmayınca dediğim gibi şehir efsanesi gibi bişiy oldu.
Benim için artık vatan millet meselesidir bu
Ama her birinizede ayrı ayrı teşekkür ederim. En iyi gazoz içtiğiniz gazoz olsun
@İ.Deniz
Muhtemelen öyle yapıcam ben gitmeden bitmese bari Nasip olursa pazartesi migrostayım diren gagoz
Gagoz üstünde tikilerin ulaşamıyacağı yerlerde saklayın yan etkisi geğiriktir gibi şeyler yazıyo bizim markette 1 lira biraz şekerli ama güzel ben seviyorum
Bir ürün ü nerede bulabilirim? sorusu ne kadar güzel çocukluk anılarından tutunda,
Tatdığı yaşadığı güzelliği bir başkasınında yaşamasını isteyip,
Yöresinin, şehrinin semtinin güzelliklerini paylaşan sizlere İçinizdeki bu güzelliği ve mutluluğu kaybetmemeniz dileklerimle.
Bende Alllah ın izniyle bu gagoz u bulacam
@avanak_abdi
Kıymetli olduğundan ziyada belkide duyulmuş ama bulunması zor olduğundan şehir efsanesine dönüşmesinden.
Varmı varsa nerede, yoksa eğer nereden geldi bu gibi Biz burdan uçan dairelerede geçeriz gibi
Evet var ben gördüm diyip, ve yok kardeşim ışık dır o diyenler
@MurathanKaratmanlı
Bu güzel hatıranı bizlerle paylaştığın çin sana ayrıca Teşekkürler arkadaşım
Saygıdeğer deden hayattaysa Rabbim uzun ömür nasip etsin ayet hakkın rahmetindeyse Rahmeti bol olsun..
@bagetci
Evet Elvan gayet güzeldi özellikle leblebi ile sonradan onun meyvelisinide çıkardılar diye hatırlıyorum.
Oda güzel bir hatıra elbette
Bu konuyu okuduktan sonra Aydinda migrosa girdim ve son kalan 6li gazozu aldim. Aydin da varsa bircok migrosta vardir. Henuz denemedim dolapta soğumasini bekliyorum.
Çok kötüsünüz yaa Birde soğumasını bekliyorum demezmi. Yani iyice yaramı deştiniz bu kötülüğünü unutmucam arkadaşım Uzun Araştırmalar, sonucunda bizde Şükür Gagoz umuza ulaştık. Çok sağolsun bir Arkadaşım bi bakkalın elinde kalan 6 lı pakete e ulaşıp sağ sağlim getirdi. Mutlu ve Gururluyuz
Buyrun Resimleri..
Arkadaşlar konuya göstermiş olduğunuz ilgi yardım ve alakanızdan dolayı her birinize tekrardan Teşekkürler Bi arkadaşım bakalın birinde kalan 6 lı pakete ulaştı sağsağlim getirdi. Mutlu ve Gururluyuz Uzun uğraşlardan sonra ulaştık "Gagoz" umuza