[h=2]Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Belediyelerin 64 bisiklet yolu projesi, ilgili teknik dairelerce onaylanmış olup, bütçe imkanları dahilinde değerlendirilecek" dedi.
bütçe dahilinde ,,bu ne demek bütçe ne ise o demek ,bütçe yetmez ise bisiklet yollarının onarımıda olmaz ,hiç kimse beğenmiyor bostancı-tuzla arası bisiklet yolunu ,zati görünen köy kılavuz istemez ,çevre ve şehirçilik bakanı sayın bayraktar diyor zati bütçe ne ise,
bu bütçeler ile zati hiç kimse bisiklet yolu beklemesin ,istanbulun her tarafını bisiklet yolları ile donatmak hayaldir,,
önce devlet olarak zengin olmayı öğreneceksiniz 80 senedir öğrenemediniz ,onun adı üretimdir ,üretimdir, üretimdir ,türkiye hiç bi şey üretmeyen bi ülkedir, türkiye pazardır ,batının pazarı ,
@sedat_slave
bunların hepsi suçlu kadıköy belediye başkanı selami bey bisiklet için tek çivi çaktımı acaba ,büyük şehir belediye başkanı büyük şehir başkanı sayın topbaş verdiği sözü çoktan unuttu ayrıca murat suyabatmaz dile getirdi getirse ne olacak onu takan yok ,topbaş ne dedi 2004 de bisiklet yolları yapacağız hani gören varmı bunlarda o kültür zati yok bisiklete bindikleri yok bunların hollanda başbakanından ise öğrenecekleri çok çey var önce o topbaş kıyıları işgal eden mangalcılara çare bulsun ,her kavim layık olduğu şekilde yönetilecektir bu lafı eden ben değilim, hz muhanmed..
@M.Ozkul
bunların hepsi kağıt üstünde kalacaktır çevre ve şehirçilik bakanlığı ödenek yapacak bütçesi sağlam olacak tüm istanbulu donatacak ,
para yok çevre ve şehirçilik bakanlığında hazineden ne kadar yardım aldığına bakar isek hikaye tabi onun içinde ben eyleme bakarım bi sürü laf edip ondan sonra o lafların altında kalmakta var büyük şehir belediye başkanı topbaş gibi 2004 söyledi, söz verdiği bisiklet yollarını burdakiler görmedi ne avrupa yaka nede anadolu yakada hiç bi faliyet yoktur,,
@mtkeskin
izmitteki çalışmalar sevindirici ama bu istanbulu adam edecek bi lider aranıyor,,
@Emirhan Bey
istanbulun her yerini örümcek ağları gibi donatacak gerçek bi başkan lazım önce başbakandan gelecek emir tüm belediyelere,
bisiklet yolu yapılacak diye hazine para verecek ve devlet tüm belediyeleri denetleyecek o paralar çarçur edilmeyecek bisiklet yolu paraları güme gitmeyecek, böyle bir vizyona sahip başbakan istiyorum yoksa çağıracağım hollanda başbakanını ta hollandadan bisikleti ile gelir o başbakan ,başbakanlık budur ,,