Tesup Taru
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 420
- Bisiklet
- Salcano
Geçmiş olsun...cidden çok sinir bozucu ama ben de vazgeçmeyin, geri çekilmeyin derim...trafikte 100'lerce araba ile etkileşim halinde oluyorum ama bir tanesi sizinki gibi ya da sizinkine yakın tacizlerde bulunuyor. Şimdi bizim tercihlerimizi, yaşam biçimlerimizi, trafik ve kent kültürümüz niye bu şahıslar ve vakalar belirlesin ki? niye tutumlarımızı yüzde birlik çirkinlere göre belirleyim,bunu yediremediğim için, geri çekilmemeyi seçiyorum ve öneriyorum...sinek küçük ama mide bulandırıyor hakikaten ama haklıysak daha güçlü ve cesur olmalıyız..."ya böyle kabullenip, seveceğiz ya da terkedeceğiz" değil; seviyoruz ve kalıp daha da güzelleştireceğiz daha iyi hale getireceğiz...somut durum için önerim, aracın plakasını alıp emniyete (trafik ve asayiş) hemen şikayette bulunmak olurdu...bir şey çıkmaz ise ya da aynı zamanda yerel gazetelere, web sayfalarına, forumlara plaka belirterek yazmak olurdu...belediyeye, valiliğe durumu e-posta ile bildirmek olurdu...tacizi kamusallaştırmak, bu insanları afişe etmek gerek kesinlikle...bunun bir eğlence olmadığını, taciz ve cana kastetmek olduğnu öğrenmeleri gerekiyor ve bunu kendi kendilerine öğrenemeyecekleri çok açık...ben her zaman trafikte bisiklete karşı yapılan taciz ve saygısızlıklar konusunda elimizdeki bütün araçları kullanarak mücadele etmeyi öneriyorum. tekrar çok geçmiş olsun, gönlünüzü ferah tutun, pedallamaktan ve ülkemizden vazgeçmeyin...